Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem viszik el vaterán...

Miért nem viszik el vaterán ezeket a ruhákat?

Figyelt kérdés
Teljesen hibátlan, párszor viselt, vagy teljesen új; tegyük fel, adott egy H&M felső, aminek eredeti ára 8990 ft volt, te pedig felteszed az aukciós portálra ennek töredékéért - pl 3990 ft-ért. Licittel vagy fixáron, teljesen mindegy. S hibátlan. Méretek megadva.
2013. febr. 10. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Mutass képeket, könnyebb megmondani mi a gond. Én egyszerűbb felsőt ha keresek akkor a felső árhatár 2500 ft nálam... különlegeseké adok többet is...de olyan nincs H&M-ben az fix.

Sok vaterás cuccnál már a képeknél gond van, sötét, homályos, kicsi kép, vagy nem modellen van, hanem az ágyra lehajítva fényképezik. Így nem igazán látni milyen valójában ezért esélytelen hogy megvegyék.

2013. febr. 10. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
mert ennyiért, amennyiért árulod, neked lehet, hogy olcsó, de más meg elmegy a turiba, és pár száz ft-ért akár jobbakat turkál, pont olyan hibátlant. én 4000-ért még az életben nem vettem ruhát sztem. :D
2013. febr. 10. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom leárazáson már csak 4000 volt vagy még olcsóbb a H&M-ben. Aki vaterán vesz ruhát az járja a leárásokat is. A másik meg h a H&M-es cuccok nem valami időtállóak tehát lehet h sokkalják érte a 4000-ret.
2013. febr. 10. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én márkás ruhákat szoktam vásárolni.

Egyszer feltettem a régi, megunt, de kifogástalan minőségű ruháimat vaterára. Semmi bajuk nem volt, csak már untam őket. Azt hittem, hogy rögtön elviszik, ilyen márkák után kapnak az emberek.

Volt közötte 2-3 Diesel farmer, 2 Diesel pulcsi, több Diesel póló(kb. 7-8), illetve 3 Armani póló. Az egészet mindössze 50.000Ft-ért tettem fel. Aki ismeri, szereti ezeket a márkákat, mondanom sem kell, ennyi cucc ennyi pénzért szinte ingyen van. Meglepődtem. Senkinek sem kellett, még csak nem is érdeklődtek utána, hogy ezt vagy azt odaadnám-e külön "x" ezer Ft-ért.

A ruhák új állapotba voltak, kímélőn mosva, mintha vadi újak lennének: ugye amennyibe ezek eredetileg kerültek, nem kell mondanom, hogy mennyire vigyáztam rájuk.

Így a mai napig megvannak. Amit már annyira nem szeretk, azt kinevezem itthoni ruhának, azért pár ezer Ft-ért nem adok senkinek ilyen cuccokat.

Nem tudom mi lehetett a baj, végül is nem tudom bizonyítani semmivel sem, hogy eredetiek, lehet, hogy ez. Én erre tudok csak gondolni, illetve arra, hogyha tényleg valamit kihozol a boltból, utána már nincs is szinte értéke.

2013. febr. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!