Miért nem viszik el vaterán ezeket a ruhákat?
Mutass képeket, könnyebb megmondani mi a gond. Én egyszerűbb felsőt ha keresek akkor a felső árhatár 2500 ft nálam... különlegeseké adok többet is...de olyan nincs H&M-ben az fix.
Sok vaterás cuccnál már a képeknél gond van, sötét, homályos, kicsi kép, vagy nem modellen van, hanem az ágyra lehajítva fényképezik. Így nem igazán látni milyen valójában ezért esélytelen hogy megvegyék.
Én márkás ruhákat szoktam vásárolni.
Egyszer feltettem a régi, megunt, de kifogástalan minőségű ruháimat vaterára. Semmi bajuk nem volt, csak már untam őket. Azt hittem, hogy rögtön elviszik, ilyen márkák után kapnak az emberek.
Volt közötte 2-3 Diesel farmer, 2 Diesel pulcsi, több Diesel póló(kb. 7-8), illetve 3 Armani póló. Az egészet mindössze 50.000Ft-ért tettem fel. Aki ismeri, szereti ezeket a márkákat, mondanom sem kell, ennyi cucc ennyi pénzért szinte ingyen van. Meglepődtem. Senkinek sem kellett, még csak nem is érdeklődtek utána, hogy ezt vagy azt odaadnám-e külön "x" ezer Ft-ért.
A ruhák új állapotba voltak, kímélőn mosva, mintha vadi újak lennének: ugye amennyibe ezek eredetileg kerültek, nem kell mondanom, hogy mennyire vigyáztam rájuk.
Így a mai napig megvannak. Amit már annyira nem szeretk, azt kinevezem itthoni ruhának, azért pár ezer Ft-ért nem adok senkinek ilyen cuccokat.
Nem tudom mi lehetett a baj, végül is nem tudom bizonyítani semmivel sem, hogy eredetiek, lehet, hogy ez. Én erre tudok csak gondolni, illetve arra, hogyha tényleg valamit kihozol a boltból, utána már nincs is szinte értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!