Tanga vagy bugyi vagy francia bugyi?
K. kérdező!
Személyes véleményem, hogy egy kecsesebb alkatú lányon inkább egy kecsesebb ruhanemű áll jól, de ha a csípője szélesebb, akkor már inkább egy szép franciabugyi. Amúgy pedig mind a kettő szép. Akik teltebbek, azoknak persze ikább a francia. Férfi lévén én egyikkel sem élek, mégis mind a két típust szívesen látom egy nőn, persze a francia felé húzok ;)
- The Blueskin -
Egészségügyi okok miatt én csak pamut sima bugyit/franciát hordhatok,de nem bánom,megszoktam már :)
23/L
ha szűkebb ruhába,gatyába,szoknyába vagyok akkor tanga, én nem szeretem ha látszódik a bugyi vonal. de franciát is szoktam, szerintem ugyanolyan kényelmesek-vagy kényelmetlenek,mert a francia b. is bevág
16L
-en inkabb elol-hatul nyitott selyem anyagu bugyikat hordok,................mar amikor bugyis napom van!
-amugy csak harisnyat es harisnyatartot hordok a szoknyacskam alatt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!