Hány srácnak maradt az meg, hogy ovodás kora óta még felnőtt fejjel is harisnyát hord?
Figyelt kérdés
Természetesen télen a nadrág alatt,pamutra gondoltam.2013. febr. 10. 12:49
1/11 anonim válasza:
nekünk már általános 4.ben is ciki volt :D
2/11 anonim válasza:
Nem tudom, felénk már oviban sem adtak harisnyát a fiúgyerekekre. Én sem adnék az én gyerekemre.
3/11 A kérdező kommentje:
A nyolcvanas években,főleg az elején volt ez akkor divat,mivel az ovónők kérték ezt a szülőktől.Nem számított,hogy fiú-lány,teljesen mindegy volt.
2013. febr. 10. 13:07
4/11 anonim válasza:
Testvérem, aki fiú és 32 éves, hegyi túrákra hord kötött harisnyát nadrág alá, a mindennapokban nem.
5/11 anonim válasza:
Az én férjem hord jégeralsót télen, mert utálja ahogy a hideg farmer hozzáér a lábához de az nem harisnya. ezzel én is igy avgyok iyg én meg harisnyát hordok. Pamutot. AMugy meg ha neked ugy jobb hordd, ugysem látja senki. Senkinek semmi köze hozzá.
6/11 anonim válasza:
nőként én is hordok harisnyát telente, lehet nem valami esztétikus, de még mindig jobb, mintha megfáznék, főleg, hogy gyalogosan közlekedem, sokat vagyok a szabadban.
A férfiak egyébként nem harisnyát hordanak, hanem jégert. Szerintem kevésbé gáz, mint egy vesegyulladás. Ha fázol, hordjad!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ha a férfiak jégeralsót hordanak,akkor miért van ráírva a csomagolásra,hogy férfi harisnyanadrág?Elég érdekes!Ugyanolyan pamut anyagból van mint a női,csak annak slicce van,és lábfej nélküli.De a nőit is sokan felveszik,akik nem akarnak zoknit húzni rá.
2013. febr. 11. 09:09
8/11 anonim válasza:
Lehet hogy az van ráirva de nem oylan passzentos mint egy harisnya. Legalábbis amit az én férjem hord az nem simul rá teljesen.
9/11 anonim válasza:
Szerintem a jägeralsó az olyan parasztbácsis, manapság max a nagypapák hordanak olyat. Van olyan, hogy férfi harisnyanadrág, de max abban különbözik a normálistól, hogy van benne slicc illetve hogy nagyobb méretekben is gyártják!
10/11 anonim válasza:
Tomy 31.
Szerintem soknak, van akik női harisnyát hord hideg ellen, mint én is pl különböző anyagút, nejlon,pamut,vagy együtt mint a nők. De nem csak hidegbe szeretek harisnyát húzni, ha nincs hideg akkor is,nejlont is, sőt még halásznadrághoz is szoktam nejlonharisnyát hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!