Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek milyen cipő illik...

Szerintetek milyen cipő illik ehhez a táskához? Írjatok pár példát légyszi! Deszkás cipő kizárva.

Figyelt kérdés

[link]

És még annyi, hogy sulis táskának jó?Mennyi cucc férhet bele?

2009. szept. 5. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nagyon jól nézne ki hozzá ilyesmi fényes anyagú fekete sportcipő. Ha merészebb vagy, akkor olyan színű is mehet, mint a felirat. De fekete balettcipővel is nyugodtan felveheted.

A táska suliba bőven jó szerintem...elég nagyok az ilyenek, de mielőtt megveszed vigyél magaddal egy A/4es füzetet és ha az belefér, akkor elég nagy. :D

2009. szept. 6. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Converse tornacsuka illik hozzá, vagy akármilyen sportcipő, papucs, magassarkú.

amúgy sulitáskának nem jó, nagyon kényelmetlen lesz, mindenki ilyennel rohangál, és ha még lesz tesicuccod, akkor meg fogsz szakadni.

2009. szept. 6. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Hasonló táskám van suliba, de az elég kicsi!És ezért akarok ilyet venni..Azért köszi a válaszokat:)Milyen magassarkúra gondoltál?
2009. szept. 6. 10:05
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
sima, magassarkú:D egyszerű, esetleg fekete lakk, ami illik hozzá.
2009. szept. 6. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az egyik oszt.társamnak ilyen van.Viszonylag nagy,elfér benne.Bármilyen sportcipő jó hozzá,de azért színben passzoljon a cipőhöz.(:
2009. szept. 6. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokan hordanak pont ilyet suliba és elvannak vele, nem fog a tesi cucctól megszakadni ha pl van szekrényük és benn hagyhatja a cuccot. Sportcipő, tornacipő, conversnek amik vannak ilyen rendes cipői. Én magassarkút nem vennék fel ehhez, mokaszin vmi lapos sportcipő, sztem a deszkás nem is nézne ki jól hozzá :D.
2009. szept. 9. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Vmi lakk rövidszárú vagy bokacsizma!

Kb ilyesmi,sportos magassarkú és lakk:

[link]

Remélem picit segített! ;)

2009. szept. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!