Szerintetek milyen cipő illik ehhez a táskához? Írjatok pár példát légyszi! Deszkás cipő kizárva.
2009. szept. 5. 21:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézne ki hozzá ilyesmi fényes anyagú fekete sportcipő. Ha merészebb vagy, akkor olyan színű is mehet, mint a felirat. De fekete balettcipővel is nyugodtan felveheted.
A táska suliba bőven jó szerintem...elég nagyok az ilyenek, de mielőtt megveszed vigyél magaddal egy A/4es füzetet és ha az belefér, akkor elég nagy. :D
2/7 anonim válasza:
Converse tornacsuka illik hozzá, vagy akármilyen sportcipő, papucs, magassarkú.
amúgy sulitáskának nem jó, nagyon kényelmetlen lesz, mindenki ilyennel rohangál, és ha még lesz tesicuccod, akkor meg fogsz szakadni.
3/7 A kérdező kommentje:
Hasonló táskám van suliba, de az elég kicsi!És ezért akarok ilyet venni..Azért köszi a válaszokat:)Milyen magassarkúra gondoltál?
2009. szept. 6. 10:05
4/7 anonim válasza:
sima, magassarkú:D egyszerű, esetleg fekete lakk, ami illik hozzá.
5/7 anonim válasza:
az egyik oszt.társamnak ilyen van.Viszonylag nagy,elfér benne.Bármilyen sportcipő jó hozzá,de azért színben passzoljon a cipőhöz.(:
6/7 anonim válasza:
Sokan hordanak pont ilyet suliba és elvannak vele, nem fog a tesi cucctól megszakadni ha pl van szekrényük és benn hagyhatja a cuccot. Sportcipő, tornacipő, conversnek amik vannak ilyen rendes cipői. Én magassarkút nem vennék fel ehhez, mokaszin vmi lapos sportcipő, sztem a deszkás nem is nézne ki jól hozzá :D.
7/7 anonim válasza:
Vmi lakk rövidszárú vagy bokacsizma!
Kb ilyesmi,sportos magassarkú és lakk:
Remélem picit segített! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!