Varga Ágnes86 kérdése:
Újonnan vettem egy Bershka bőr dzsekit. A belseje szőrös és eléggé hullik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mellesleg fehér a szőr és minden ruhámon meglátszik.#Bershka #szőrös belsejű dzseki
2013. febr. 9. 21:55
2/7 anonim válasza:
Nem fogják visszavenni. Ezt próbálásnál is láthattad volna. Nem hiszem, hogy tudsz vele bármit csinálni. Viseld fehér felsőkön, és ha leveszed, menj el a mosdóba, nedvesítsd be a tenyered, sepregesd végig a felsőd. Vagy hordj magadnál ilyen ragacsos szösztelenítőt.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...gáz, mert mikor megvettem világos felső volt rajtam.
2013. febr. 10. 09:11
4/7 A kérdező kommentje:
Visszavittem ma a kabátot, próba szerencse alapon. Először azt mondták, hogy adnak egy vásárlási utalványt annyi összegről, amennyi a dzseki volt és az ország bármely Bershkájában levásárolhatom. Nem hagytam magam elhülyíteni, sokan nem tudják, de ilyenkor érdemes a fogyasztóvédelemhez fordulni. Én csak szóba hoztam, hogy felkeresem őket...rögtön visszaadták a pénzem. De egy biztos jó lecke volt...és soha többé bershka
2013. febr. 14. 19:03
5/7 anonim válasza:
Nekem jó lett volna az ajándékutalvány is... :) És én még egy olyan terméket sem vettem náluki, amivel bármi probléma lenne. Egyszer egy kabátomnak leszakadt a gombja, de már egy éves volt akkor. Visszavarrtam. Ezen kívül semmi gondom nincs a Bershkával, azon kívül, hogy leárazáskor és hétvégén nem szoktam bemenni, mert úgy néz ki mint a szemétdomb, mert megrohanják a 14-15 éves csitrik, hogy "jujj Bershka", és szanaszét dobálnak minden ruhát mert úgy keresnek méretet mint a turkálóba. Meg nem zavartatják magukat, hogy a táskájukkal egy sor vállfát lesodornak és utána azon taposnak. Egyszer pont szemtanúja voltam, szóvá tettem, majd közölte, hogy szedjem fel, ha nem tetszik. Szerencsére a biztonsági őr pont meghallotta ezt a mondatát, utána kultúráltabb viselkedésre lettek utasítva a kislányok. Szóval szerintem remek bolt, remek árakkal és termékekkel. Azért, mert befürödtél egy kabáttal (amivel amúgy nem csak akkor jártál volna így, ha Bershkás) még nem kell leírni az egész márkát.
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem meg befürödni egy közel 40 ezres kabáttal a 90 ezres fizetésemből elég nagy pofon...és elvégre én éltem át. Köszi hogy tiszteletben van tartva. Mindenkinek nem lehetnek jó élményei, de örülök hogy van akinek ennyire bejön.
2013. febr. 15. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!