Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen boltban lehet rózsaszín...

Milyen boltban lehet rózsaszín, lila, vagy szürke csőnadrágot venni 30-31es méretben? Ahol eddig néztem mind 25ösig volt. Vagy azért van ez, mert eddig a méretig áll jól az embernek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Velem ez pont fordítva volt én csak ekkora mérteket találtam pedig 25ös kellene.Én kínaiban láttam szerintem ott nézelődj.Általában legalábbis nekem az a tapasztalatom hogy ott több a nagyobb méret mint a kisebb.
2009. szept. 5. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
hát 30as méretben a csőnadrág már viccesen nézki sztem. bocsi
2009. szept. 5. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Viccesen néz ki 30asban? Már bocccs... Én Takkoban vettem lilát, meg persze farmert is :) van méret, és árban is egész jó.
2009. szept. 5. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

vannak boltok ahol máshopgy számoznak.

de egy olyan boltban, ahol mondjuk a 25ös az s-es, ott a 30-31es nem s-ses, demégcsak nemis m-es.

én nemaztmondom h a 30as az dagadt, de vannak bizonyos ruhák, amik inkább s, m-es méretben állnak jól.

2009. szept. 5. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a Stradavariusban vettem 34es csőnadrágot, azonkívül 26os mindenhol máshol a méretem: D
2010. ápr. 11. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó, a Te 34-ed az konfekció méret.

A kérdező meg farmerméretről beszélt.

Egyébként 33-as méretű csőfarmert vettem múlktor, de már nagy rám, én is 31-est hordok, és eddig senki nem mondta, hogy vicces... Sőt...:-D

2010. máj. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!