Szerintetek ez a baglyos nyaklánc megéri? Jól néz ki? Nem tudom, hogy rendeljem-e meg.
Figyelt kérdés
Attól nem félek, hogy nem érkezne meg, mert az egyik barátnőm ugyaninnen vette,
csak kíváncsi vagyok, az ízlésetekre.
2013. febr. 8. 23:57
4/15 anonim válasza:
Nem éri meg.
Az ebay-en (ahonnan a vaterás eladó is megrendeli neked) mindössze 1 dollárba kerül szállítási költséggel együtt (~222 Ft).
5/15 anonim válasza:
Én is itt vettem.Szerintem megéri. A bizsuboltokba 3000 forint egy ilyen nyaklánc.Szerintem vedd meg,de a bagoly már kicsit "lejárt lemez" úgymond!:)
6/15 anonim válasza:
Szia!
A baglyos ékszerek nagyon divatoska és egy ékszerboltba kb 2000ft, tehát jól jársz, ha innen veszed meg.
7/15 anonim válasza:
Ebayről vedd inkább, 2-300 forint...
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Valaki azt mondta, hogy ez már "lejárt" akkor mi az ami nem?
Amúgy megveszem innen, mert
1. nincs ebayem, nem tudok angolul
2. tetszik :)
2013. febr. 9. 09:52
10/15 anonim válasza:
Hát ha ennyire szereted a baglyokat, hogy nyakadban akarod hordani akkor neked való. Ha meg az sem tudod miféle állat vagy mit jelképez akkor divatból hordod... ami gáz... na meg minden második tini kiscsajnak ilyen van... ami extra gáz. Amúgy ebayről sokkal könnyebb rendelni és hamarabb is megérkezik, és tuti megérkezik... ha valami miatt mégsem akkor visszakapod a pénzed. Vaterán meg ilyen nincs. Szóval ebayen vedd meg, mindenképp jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!