Abercrombie?

Figyelt kérdés
mennyibe kerul? hol lehet kapni?:)
2013. febr. 8. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Innen ! itt tuti,hogy eredeti,mert én már rendeltem,és mikor megérkezett tüzetesen átvizsgáltam!:)

2013. febr. 9. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Amiket az elso linkelt az mind kamu.

Vagy o a hirdeto, vagy csak sotet mint az ejszaka.

2013. febr. 9. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

a 2. jól mondja!!!!

7500ért egy alsógatyát kapsz maximum, pulcsik 80-110 euroba kerülnek, és ezeknek a címkéjükön is látszik,hogy tök gagyik

2013. febr. 25. 23:29
 4/5 Do Doris válasza:

Sok oldalt láttam már ahol Abercrombie és más márkákat ajánlanak különböző emberek de engem egyik sem töltött el bizalommal. Most viszont az egyik barátnőm ajánlott egy új áruházat amit az USA-ból üzemeltetnek és nagyon korrekt az ajánlatuk. Mindent lehet tőlük rendelni nem csak azt amit az oldalukon találtok. Nagyon tetszik, hogy mindig feltüntetik a forrást ahonnan rendelik az árut így látom az eredeti árakat. Amit Ők keresnek az pedig nem lehúzás hanem szerény díj. Én már meg is rendeletem tőlük a legújabb fürdőruhám, amit a Victoia's Secret oldalról rendelnek nekem. Javaslom mindenkinek, aki az USA-ból szeretne vásárolni előtte nézze meg ezt az oldalt és utána döntse el, hogy kiben bízik. Ja, és Skype-on is lehet velük beszélni.

[link]

2013. márc. 5. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:

téged megkértek,hogy reklámozd:D?

csak mert nem csak ide irtad ezt a szép marketinget.

Egyébként jól megvan csinálva az oldal, de azt nem hiszem,hogy a 30$os pólót 10ért tudják adni...

Ekkora akciót nem szokott csinálni az A&F.max szezon végén

2013. márc. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!