Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok? Illene ez a...

Mit gondoltok? Illene ez a táska 13 éves lányomhoz? Egyáltalán való neki már ilyen? (Lent. )

Figyelt kérdés

Igazándiból a lányom korához képest elég érett. Már elég nőiesen öltözködik,persze itt nem 20 centis magassarkúakra,és 20 kiló vakolatra kell gondolni. A minap megmutatta az interneten,hogy milyen táskát szeretne.Hát megmondom őszintén nem voltam eldőlve tőle.Majdnem hogy én hordok ilyeneket 35 éves nő létemre,nemhogy még a lányom. Iskolába szeretné hordani.

Erről a táskáról lenne szó :

[link]

Mit gondoltok ? Megvegyem neki ? Előre is köszönöm a válaszokat,megy a zöld pacsi !:)

2013. febr. 7. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hiába a leányzó nőiesedik, de a suliba hátizsák kell. Hatodikos koromban meghaltam volna egy oldaltáskáért, megkaptam, 3 nap után váltottam vissza hátizsákra, mert majd leszakadt a vállam.

Lassan mindenhez külön táska kell, kell bulihoz kistáska, aztán városba kézitáska, egy vállpántos közepes táska, vállpántos kistáska.... ismerős. Nekünk is lassan annyi táskánk lesz, hogy nem tudjuk hova tenni.

2013. febr. 7. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Hétköznapokra nagyon jó táska, nem hinném hogy csak felnőtt nők hordhatják. Nekem is volt 15 évesen komoly retikülöm, suliba is hordtam ha olyan nap volt amikor nem kellett sok cucc csak pár füzet.

Nekem most 5 éves a lányom, sok táskája van (gyerekes táskák) de simán megveszem majd neki az ilyet 13 évesen ha ezt kéri, max nem a Deichmannos 4500 Ft-osat mert az semeddig nem fog tartani.

Ez az egyik kedvenc Mango táskám, [link] 12 ezer forint, nekem nyár óta megvan. Nagy, tartós és a színe miatt simán hordhatja egy fiatal lányka.

2013. febr. 8. 08:09
 13/13 A kérdező kommentje:
11-es hozzászóló,a lányom nem hatodikos,hanem hetedikes.Egyébként tegnap nagyon könyörgött,és a kezébe nyomtam ötezer forintot,menjen,vegye meg,nem bánom.Most toppant éppen haza,mert csak 4 órája volt.Egész jól áll neki !:) Köszönöm a válaszokat,mindenkit felpontoztam !:)
2013. febr. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!