Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vittetek már vissza H&M-be...

Vittetek már vissza H&M-be ruhát, ha igen milyet és mennyit adtak érte utalványban?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
hol lehet leadni?
2013. febr. 5. 22:45
 2/9 Kígyómancs válasza:
erre én is kíváncsi vagyok, hallottam már róla, de nem tudom hogy működik. Vajon csak H&M márkájú ruhát lehet beváltani, vagy bármilyet??
2013. febr. 5. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem arra gondol a kérdező, hogy blokk ellenében 30 napig vissza lehet vinni a ruhákat? Én rendszeresen viszek vissza így cuccokat (nem hobbiból, de otthon mindig felpróbálom az új cuccokat, mennyire tudom beleilleszteni a ruhatáramba, és ami nem passzol, azt visszaviszem). Az árát kapom vissza.
2013. febr. 6. 10:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem arra gondolok, hanem a H&M kezdeményezésére, miszerint februártól visszaveszik a megunt ruhákat és cserébe utalványt adnak érte.
2013. febr. 6. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy termékre 15% kedvezményt kapsz egy zacskó ruháért.

Nem vásárlási utalványt adnak!!!!!!

Amúgy tök mindegy milyen ruhát viszel vissza.

2013. febr. 13. 15:40
 6/9 anonim ***** válasza:
én erről még nem is hallottam :O Ez engem is nagyon érdekelne, gondolom, jótékonysági szervezet is benne van.
2013. febr. 13. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
de hol veszik vissza?? :D
2013. febr. 13. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Voltam H&M-ben, és igen, visszavesznek NEM csak H&M márkájú ruhákat (akár ágyneműt is!).

A szatyor mérete, aminek tele kell lennie: kb. 38x45cm. (A H&M-ben kaptam ilyen szatyrot, h ebben hozzam vissza a ruhákat, ez legyen megpakolva).

Visszavételi helyek: Budapesten az Aréna Plázában biztosan.

2013. márc. 24. 06:04
 9/9 anonim ***** válasza:
mintha a Westendben is láttam volna ilyen gyűjtőt :)
2013. márc. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!