Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok olyan Supra cípőt...

Hol találok olyan Supra cípőt ami megfelelő nekem ízlésre, árra, és méretbe is van?

Figyelt kérdés
Supra cipőt akarok venni, amik tetszenek, az a Skytop, Vaider, kb 10-20k ért vennék,ha találok is olyat ami tetszik meg árba is eközött mozog, abból nincs méret(40-41-42-es láb cipő függő)...Ötletek?GARAGE STORET MÁR NÉZTEM!
2013. febr. 5. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor szűkül a kör :D Offline Shop ugrik még be azonnal; meg tudom, hogy van 1-2 magyar (web)shop, ahol van Supra - de az nem ugrik most be. Külföldről nagyon résen kell lenni, tele a net fake kínai szarokkal. De tudtommal a ccs.com megbízható, egy ismerős nem is olyan régen vettem onnan Skytop-ot.
2013. febr. 5. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze külföldnél ott lehet a rizikó, hogy jó-e a méret. Többnyire ott a size chart (méretátváltási táblázat).
2013. febr. 5. 18:32
 3/5 Killdead válasza:

Külföld:ccs.com,tactics.com,factory413.com,yukka.co.uk,zumiez.com

Ezek megbízhatóak! :)

2013. febr. 6. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Ezekkel csak annyi a baj, hogy oké, találtam olyan cipőt ami 80$(kb. 18000 HUF), csakhogy + a szállítási díj is azthiszem 40$ volt(kb. 9000HUF), tehát így meg MO-n megveszem ugyanezt és nem kell várnom.:S Más ötlet?

2013. márc. 3. 19:00
 5/5 Rossz Fiú válasza:
Nekem van egy eladó Suprám ha érdekel, pár napja rendeltem és amikor megjött nem nagyon tetszett igy eladom. Ha érdekel vkit írjon privibe és küldök képeket is. SÉRTETLEN FEKETE SUPRA!!!
2013. márc. 15. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!