Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok 65A-s melltartót?...

Hol találok 65A-s melltartót? 15/L

Figyelt kérdés
Addig csak topokat hordtam, és továbbra se szándékozok melltartót hordani, de idén farsangkor először leszek pánt nélküli ruhába. Az alá nem vehetek fel toppot, mert a pántja látszana, de ha lehajtom a pántot az egész top lecsúszik. Szóval hol találok 65A-s melltartót?

2013. febr. 3. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
kinai üzletekbe szerintem találsz,ott is vannak egész jó melltartók és nem is drágák. Én 70A-t szoktam venni de mintha láttam volna már 65-öst is :)
2013. febr. 3. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én még sose láttam ilyen kicsit. Nem csak toppok vannak ilyen méretben? De ha van, akkor az tuti, hogy valamilyen kínai üzletben van.
2013. febr. 3. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Tesco-ban szokott lenni ekkora méretű,

és a Tezenis-ben is vannak ilyen kisebb méretű melltartók, én ott vettem, bár a legkisebb 70A-s.

2013. febr. 3. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem láttam még 65-öset sehol. Meg ha pánt nélkülit akarsz akkor az ugyanúgy le fog csúszni. Kivéve ha valami igazán jó drága fajtát veszel. Akkor fehérnemű boltban kérdezz rá. Amúgy kínaiban van pánt nélküli top... nem csúszik le.
2013. febr. 3. 20:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Tezenis. A Teszkós az nagy lesz.
2013. febr. 5. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a méretem és én a tescóba vettem:)az F&F-be:)
2013. febr. 19. 18:30
 7/9 anonim válasza:
65 amperes?
2013. febr. 25. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
A KIK-ben vettem 60-ast!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 8. 07:05
 9/9 anonim válasza:
60-ast? Azt hogyan?
2013. szept. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!