1/8 anonim válasza:
Milyen buli, hány éves vagy, mit veszel fel?
2/8 anonim válasza:
Van olyan ember akinek még cipője sincs te meg itt azon filózól hogy gáz e a drága nike cipő ? Erre szoktam azt mondani hogy jódolgodban nem tudsz mit csinálni...
3/8 A kérdező kommentje:
"sportos" zakó,pánt nélküli felső egyszinű nadrág, 16 vagyok
2013. febr. 1. 19:32
4/8 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem h gáz e a cipő, hanem feltettem egy kérdést azzal kapcsolatosan h normális dolog egy olyan cipőbe kimenni bulizni. Tudod nem eggyezik a 2 dolog.
2013. febr. 1. 19:44
5/8 anonim válasza:
A zakó és a sportcipő nekem nem illik össze.
1.voltam
6/8 anonim válasza:
Úgy öltözz,ahogy jól érzed magad.Egyébként nem gáz egyáltalán.Volt már velem is úgy,h nike cipőben,fekete farmerban,meg egy trikóban indultam el buliba(nyáron):D
7/8 anonim válasza:
Attol fugg milyen buli, en nem vennem fel...
8/8 anonim válasza:
Nem gáz, [link] ilyenbe és ebbe http://www.youtube.com/watch?v=tF4xBlTWyjk vagy bakancsba voltam bulizni. Milyen a nikeod kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!