én gyakran hordok átlátszó nejlonharisnyát ruhákhoz és szoknyákhoz, mert kényelmesebben érzem benne magamat és formásabb a lábam benne.. szerintetek gáz ezt hordani? vagy mihez lehet és mikor? (elég gyakran vannak fellépéseim, amiken combközépig vagy max. térdfölöttig érő egybe ruhákban szoktam lenni). ja és a szoknyákat mindig magassarkúval hordom. kort is írjatok!
amúgy nem vagyok egy kisportolt alkat, és nem vagyok túl vékony sem, hanem eléggé nőies az alakom, de pl. nejlonharisnyába nem néz ki rosszul.
nincs velük bajom, de én színes pamutharisnyákat hordok : )
2013. febr. 1. 21:23
2/6 anonim válasza:
Én szeretem ha egy nő harisnyát hord. Számomra az egy tipikus női ruhadarab, ami kiemeli a lábakat és szebbé teszi azokat! Meg vonza a férfi tekintetet. Ezután mást ne is hordj, csak szoknyát és ruhákat! :)
24F
2013. febr. 2. 13:52
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató szavakat! De biztos h nem ciki nejlonharisnyát viselni?:D
2013. febr. 2. 17:04
4/6 anonim válasza:
A nejlonharisnya a nők egyik fontos ruhadarabja.Azonban nem árt tudni rólla egy-két fontos dolgot,amiről (szerintem) kevesen tudnak.Tény,hogy jól mutat a lábon,nagyon csini lesz benne a nő,de viszont kész gombatenyészet(láb,és hüvelygomba okozója is).Arról már nem is beszélve,hogy gyúlékony,nem repüléshez való ruhadarab,és úgy kell vele bánni mint a hímes tojással,mivel könnyen kiszakad,csúszik is.Ezért az csak inkább alkalmi viseletnek való.Kivéve ugye a banki-irodai munka,ahol kötelező hordani még nyáron is.Sajnálom őket!Ezért vagyok inkább az egyszínű pamutharisnya híve.Az valamivel strapabíróbb,és nem kell 2-3 haszálat után a kukába dobni mint a nejlonharisnyát.Jó időben,nyáron nem veszek fel semmilyen harisnyát,még tavaszkor se nagyon.Az számomra ősszel,és télen aktuális.
2013. febr. 2. 23:23
5/6 Krisztinas Edina válasza:
Akkor mi egy hurron pendülünk.Ugyanis én 51éves nöies nöci vagyok imádom a nejlonharisnyát télen nyáron -15 éc +35 fokba is felveszem,Söt még éjjeli nejlon hállo ruhám allatt is nejlonharisnyás(combfixben) alszom.Nejlonharisnyát csakis kizárolag szoknya vagy szoknyás ruhákhoz illik+11cm tüsarkú topánkákkal hordani.Ez a leg nöiesebb amit csak eltudok képzelni.Nadrágot lapos sarkut semmi esettre felnem vennék.Hálla istennek még igy 51évesen is vonzo és szexi vagyok férjemnek.De még tanitványim is dicsérik alakom és szépségem!Én csak azt tudom ajánlani hord nyugottan a nejlonharisnyákat szoknyával tüsarkuval.Egyszer élünk legyünk hát vonzoak szexik.
2014. júl. 8. 18:58
6/6 anonim válasza:
Hord nyugodtan, a nő harisnyában igazi nő. Mellette eleganciát, igényességet sugall.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!