Szerintetek melyik ruha a szebb keringőhöz? (kép)
Csak kíváncsiságból kérdem, melyik ruha a szebb? :P
Vagy írhattok véleményt mindkettőről.
Egyébként 8. osztályos keringőről van szó. :P
Gondolom mindenki az elsőt fogja mondani... De én a másodikra szavaznék. :)) Az első olyan semmilyen, mármint ilyenkor kb. mindenkinek ilyen ruhája van. A második sokkal kisebb, nem olyan habos, és nagyon aranyos.
Bár szerintem a lányokon is látszik, hogy a második lány egy kis aranyos csajszi, az első pedig inkább olyan "pózer".
Illetve a második sokkal alacsonyabb is, nem?
Egyébként szerintem mind a kettő szép ruha, komolyan! Nagyon csinos mindkét lány, azt hinném, hogy szalagavatóra van, nem gondoltam volna, hogy csak nyolcadikosak. De a második egyedibb. Engem jobban megfogna, olyan kis ártatlan, és emiatt különlegesebb. :)
Az első ruhának a szoknya része talán jobb (bár túl fodros), viszont a másodiknak nagyon szép a felseje.
Szóval nagyon nagyon nagyon nehéz dönteni.:D Mendkettő jó. Talán én is a 2.-at mondanám, mert az első túl habos. Kicsit olyan, mint egy roma szoknyája. :DDD Kicsit cigányos, bocsi. De persze az is szép. Nem tudom... Mindkettő jó. De talán a 2.-at venném fel.
Köszii a válaszokat!
Első, a két lány tudtommal egymagas ;)
Második-harmadik, látom jól egyetértetek :D
Köszi a válaszokat!
Utolsó:
bocsi, hogy nem akarunk rengeteg pénz kiadni valami jó minőségű ruhára, és csak ilyen "olcsóra" telik. :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!