Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Barátom szalagavatójára ez...

Barátom szalagavatójára ez jó? (képek)

Figyelt kérdés

[link] + sima fekete cicanadrág + [link] + fekete bolero.

Szerintetek [link] ugyanilyen alakkal felvehet egy lány?:)

2013. jan. 31. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
vagy pedig [link] ilyet, feketében
2013. jan. 31. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Valami olyan tunikát ajánlanék, amelynek a mellrésze világosabb, mint az alsó része. Kb.ilyenre gondolok:

[link]

Kiemeli a melleidet és takarja hasrészen a takarnivalót. Csinosabb mint, amelyet mutattál, hogy sötétrózsaszinben viselnéd. Szerintem.

2013. jan. 31. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Először is azt a kihívó ruhát felejtsd el (és ezt férfiként mondom). Másrészt: az egyberuhához/szoknyához vagy magassarkú cipő vagy magassarkú csizma illik (vagy topánka, de ez most ki van lőve, mivel tél van). Az ilyen lapos valamit nem tudom mihez lehet felvenni, de nőies ruhához biztos nem.
2013. jan. 31. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmi baj sincsen a párduc mintával,aki azt mondja hogy közönséges,annak pont egy ilyen fazonú,színű ruha szerű top ugrik be,és jogosan.Ez olcsó hatású,még a legcsinosabb legszebb csajokon is ízléstelen,lotyós.Ebben a formában nem szexi,nem is erotikus hatású.Vannak olyan egybe ruhák,amik nagyon dögösek tudnak lenni leopárd mintával+fekete színkombinációval.Manapság az emberek még 5 csillagos szállodában sem öltöznek,ki,de szerintem kellene.Tedd azt!Nem baj,ha te leszel a legcsinosabb vendég,mellesleg stílusos is.Egy fekete ruha(csipkés,szegecses,bőr hatású fényes stb)mindig jó választás.(Ha nem találsz szép ízléses leopárd mintát,amit szerettél volna)Kiegészítőben pedig vehetsz leopárd táskát vagy fülbevalót övet stb,azzal feldobhatod,és már nem is annyira ünnepélyes.

Egy vagányan elegáns ruhát felvehetsz egy lapos talpú csizmával.Szerintem a legjobb lenne egy lovagló fazon vagy egy szegecses bakancs.Előbbi nekem sincsen,de kellene,praktikus darab.A boleró már nem divat,inkább rövid kabátfazont vegyél.

2013. febr. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!