Milyen ez a szoknya?
inkább a fazonra lennék kíváncsi. nagyon tetszik már régóta, és elhatároztam hogy idén tavaszra/nyárra beszerzek egyet. divat még az ilyen fazon? [link]
csak a nagyon vékony lányokon áll jól?
én elég dömper lányokon/nőkön láttam csak ilyet
de nem rossz 10-esbél nekem 2-esre állxd
A magasderekú a 2012-13 év nagy slágere, szóval szerintem simán :D
Ennek speciel ronda az anyaga, de a fazon szuper.
A lényeg, hogy vékony legyen a derekead a csípődhöz viszonyítva. Én sok plus size divatbloggeren látok ilyet, és nagyon csinosak benne.
Ez az egyik kedvenc szoknyatípusom! Egy színes kis felsővel pl. nagyon aranyos és csinos tud lenni.
És hidd el: a rövid szoknyát nem a pipaszárlábúaknak találták ki, szóval szerintem nagyon csini leszel benne!
18/f
Ha vékony anyagból készül, akkor slankít és teltebbnek is nagyon jól áll.
Ha vastagabb anyagból van (szövet, gyapjú), akkor tényleg vastagít.
Egyébként angolul skater skirt, cirkle skirt (szabásilag nem ugyanaz a kettő, de kinézetre majdnem azonosak)
magyarul: körszoknya
Égre földre keresek egy ilyet.
Akkor H&M?
Vajon, amit te próbáltál az a mostani kollekció része, vagy régebbi darab?
igen, idei kollekcióban van :) fent is volt egy ideig az oldalukon de már nem találom :S ilyen.. van feketében meg bézsben is, 2 rétegből áll. az felső tüllből van, az alján gyönyörű hímzéssel. az alsó meg egy sima aláöltözős anyag :D kicsit rövidebb a felsőnél és így pl a feketénél jobban látszik a hímzett minta :) álomszép :)
köszi a véleményeket! nem tudom, most nézegettem plus size divatblogokat, és elég sok lányon látok ilyen szoknyát, legalább is A vonalút :)
az anyagot meg tényleg ne nézzétek, engem inkább a fazon érdekelne :D ez a szoknya konkrétan nekem se tetszik, de mondjuk egy könnyű csipke, vagy valami.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!