Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a szoknya?

Milyen ez a szoknya?

Figyelt kérdés

inkább a fazonra lennék kíváncsi. nagyon tetszik már régóta, és elhatároztam hogy idén tavaszra/nyárra beszerzek egyet. divat még az ilyen fazon? [link]

csak a nagyon vékony lányokon áll jól?

2013. jan. 30. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

én elég dömper lányokon/nőkön láttam csak ilyet

de nem rossz 10-esbél nekem 2-esre állxd

2013. jan. 30. 22:23
 2/13 anonim ***** válasza:

A magasderekú a 2012-13 év nagy slágere, szóval szerintem simán :D

Ennek speciel ronda az anyaga, de a fazon szuper.

A lényeg, hogy vékony legyen a derekead a csípődhöz viszonyítva. Én sok plus size divatbloggeren látok ilyet, és nagyon csinosak benne.

2013. jan. 30. 22:24
 3/13 A kérdező kommentje:
akkor örülök :) hétvégén a h&m-ben felpróbáltam egy hasonlót, kicsit furán állt (mivel nem vagyok egy nádszál típus :D).. de akkor majd nyáron keresek egy jóóóót :):) köszi :)
2013. jan. 30. 22:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez az egyik kedvenc szoknyatípusom! Egy színes kis felsővel pl. nagyon aranyos és csinos tud lenni.

És hidd el: a rövid szoknyát nem a pipaszárlábúaknak találták ki, szóval szerintem nagyon csini leszel benne!

18/f

2013. jan. 30. 22:53
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi :) ritkán hallani ilyet fiúktól.. :)
2013. jan. 30. 23:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Borzasztóan néz ki az anyaga szerintem. De maga a fazon nem rossz
2013. jan. 30. 23:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
De ezt pont a vékony, nádszál csajoknak találták ki, egy duci csaj idétlenül néz ki ilyenben, ez kiemeli az alakot, a vékony derekat, ami neked nincs ha nem vagy nádszál...
2013. jan. 30. 23:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha vékony anyagból készül, akkor slankít és teltebbnek is nagyon jól áll.

Ha vastagabb anyagból van (szövet, gyapjú), akkor tényleg vastagít.

Egyébként angolul skater skirt, cirkle skirt (szabásilag nem ugyanaz a kettő, de kinézetre majdnem azonosak)

magyarul: körszoknya

Égre földre keresek egy ilyet.

Akkor H&M?

Vajon, amit te próbáltál az a mostani kollekció része, vagy régebbi darab?

2013. jan. 31. 00:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is duci lány vagyok, és így mondom, hogy ez nem áll jól nekünk, iszonyatosan nagyítja a fenekünk, csípőnket, még ha ezt magadnak nem is látod tökéletesen.
2013. jan. 31. 10:20
 10/13 A kérdező kommentje:

igen, idei kollekcióban van :) fent is volt egy ideig az oldalukon de már nem találom :S ilyen.. van feketében meg bézsben is, 2 rétegből áll. az felső tüllből van, az alján gyönyörű hímzéssel. az alsó meg egy sima aláöltözős anyag :D kicsit rövidebb a felsőnél és így pl a feketénél jobban látszik a hímzett minta :) álomszép :)

köszi a véleményeket! nem tudom, most nézegettem plus size divatblogokat, és elég sok lányon látok ilyen szoknyát, legalább is A vonalút :)

az anyagot meg tényleg ne nézzétek, engem inkább a fazon érdekelne :D ez a szoknya konkrétan nekem se tetszik, de mondjuk egy könnyű csipke, vagy valami.. :)

2013. febr. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!