Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A My77 és Mayo Chix ruhák...

A My77 és Mayo Chix ruhák miért "igénytelenek"?

Figyelt kérdés

Az előbb volt egy kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

ahol azt írták hogy igénytelen, és 100%-ra pontozák ezt a válaszolót. Ez csak nekem furcsa? Miért igénytelenek ezek a ruhák?

Én ritkán veszek ilyen ruhákat, de az a pár darab a legszuperebb ruhám. Szerintem.

2013. jan. 30. 15:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Én 23 éves vagyok és nem tartom magam igénytelennek, onnan szoktam öltözködni. Nem tudom, hogy egy sima farmeren és egy minta nélküli felsőn mi lehet igénytelen, de nyilván embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. Elsősorban azért vásárolok ott, mert a többi üzletben (Bershka és társai) lévő ruhák szabása nekem nem jön be. A Mayo fazonja nekem tetszik, a minőségével soha nem volt bajom, vannak ruháim, amelyek 4-5 évesek és tökéletes, újszerű állapotban vannak ellenére, hogy sokszor hordtam őket. Akik szidják általában leállnak a kirakat előtt és az első nem tetsző darab után ítélkeznek. Nyilván nekem sem tetszik a teljes kollekció, vannak darabok, amiket nem vennék fel, de összességében egy szerethető márka, amit sokan vásárolnak.

2013. febr. 21. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!