Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet kapni egyáltalán gyártan...

Lehet kapni egyáltalán gyártanak 35-ös méretű IRON FIST cipőket?

Figyelt kérdés

2013. jan. 28. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Fő a talpraesettség!

Pl:

[link]

Ebből van 5-ös méret.

[link]

[link]

Szerintem egyik sem pontos. A helyedben felpróbálnék pl. a Revolution Store-ban egy 5-ös méretet(legkisebb), hátha jó.

2013. jan. 28. 16:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Képben vagyok a méretekkel, de sajna nem nagyon megyek el a 2 táblázaton. Vagyis az én lábam más :D Szóval nekem sportcipőből EUR 36-os, UK 3-as kell, US 4-es, magassarkúból EUR 35, UK 2, US 3. Itt amit linkeltél cipő az US 5-ös méret, 2 számmal nagyobb mint ami nekem kéne :( A wikipédiás táblázatban nem is szerepel a női méretnél 3-as, szóval a női cipők 37-es mérettől vannak, platform gyerekcipőt meg nem gyártanak :) Engem konkrétan az IRON FIST érdekelt volna, hogy nekik van e 35-ös méretük, de évek óta nem látok sehol, gondolom 36-os a legkisebb. (1 éve rendeltem netről egy 36-os cipőt, de nagy a lábamra, főleg a bal lábam még kisebb is mint a jobb, arra kb 1.5 számmal nagyobb) Köszönöm a segítséget!
2013. jan. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!