Milyen tavaszi kabátod van/lesz?
Figyelt kérdés
Jön lassan a tavasz, tehát aktuális lesz lassan beszerezni az átmeneti kabátot.
Nektek milyen van? linkelhettek is.:)
2013. jan. 28. 09:03
1/12 anonim válasza:
Nagy a gond ilyen téren. Ami van, az már nem tetszik, de újat venni sem akarok. A jelenlegi egy rövid derekú, tyúklábmintás kis kabát, de azért nem szeretem, mert derekam általában kint van belőle:S
2/12 anonim válasza:
szövetkabátot hordok tavasszal vagy blézert. Fokfüggő :D
3/12 anonim válasza:
én tavaly vettem,nem veszek idén újat:)
ilyen műbőrkabátom van:
plusz van egy fehér mayo chix mellényem és farmerkabátom is.
4/12 anonim válasza:
Valoszinü valami divatos farmerkabátot veszwk,vagy mübör kabatot.
5/12 anonim válasza:
Pont ez a kabátom van:
És még van egy piros bőrdzsekim azt is nagyon szeretem. Ha megengedhetném magamnak, akkor beszereznék egy ballonkabátot is, azok is nagyon tetszenek :)
6/12 anonim válasza:
a fehér kockás vonalú (sötétkék alapon) szövetkapátom hordom tavasszal :)
7/12 anonim válasza:
Nekem most nincs semmilyen épp eladtam a vaterán :D A műbőrkabátok nekem nem jöttek be, beleizzadtam, nem szellőzött. Majd nézelődök miket lehet kapni idén, valami nem bőrt szeretnék.
8/12 anonim válasza:
Nekem szürke ballonkabátom van. :)
17/L
9/12 anonim válasza:
ilyet vettem most szombaton :)
egyébként van még kettő tavalyról, egy barna a Pull&Bearből, és egy krémszínű Stradivariusból.
10/12 anonim válasza:
[link] enyém ilyen csak nincs rajta az a leopárdmintás szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!