Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan válasszak jól farmernad...

Hogyan válasszak jól farmernadrágot? Sosem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyem meg!

Figyelt kérdés

Ősszel vettem egy farmert, imádom, szerelem volt első látásra, jól érzem benne magam, jól is áll. Két méretet is felpróbáltam belőle, mert az első bizony kicsi volt, nem tudtam összegombolni. Az eggyel ott, akkor pont jó volt, hát megvettem. Csakhogy ahogy hordtam, megnyúlt és most már elég nagy. Konkrétan ha híznék 5 kilót, akkor is simán jó lenne rám.

Öv nélkül szó szerint leesik rólam, övvel viszont úgy nézek ki, mint akinek t*ke van, mert összegyűrődik az ülepénél.

Most ismét farmert akarok venni, de már végképp nem tudom, hogy válasszak. Hallottam olyat, hogy célszerű kicsit kisebbet venni, mert megnyúlik. De nekem csak 2-3 hónap után nyúlik meg, addig azért kicsit kellemetlen lenne olyan nadrágot hordani, ami kicsit kicsi. :S

Hogy kell jól nadrágot választani?

2013. jan. 27. 16:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Levis boltvezető vagyok, fogadd meg hát a tanácsom.

Először is, illene tudni, milyen az alakod,hogy melyik farmer típus fog jól állni, pl. ha homokóra alakod van, ne akarj ráerőltetni egy fiús csípőre szabott farmert..úgy kell venni,hogy alig bírd begombolni,de be lehessen, akkor lesz majd később jó,ha sok elasztán van a nadrágban.

Mindig kifordítva kell mosni, vagy kézzel,vagy max.40 fokon, ez alap.

És nem csak kicsit nyúlik meg, van olyan,hogyvalaki 15 éve vett egy Levis, vagy Wrangler nadrágot, ami azóta már felvette az illető + 20 kilójának is a tágulását és nem hiszi el nekem,hogy most már 4 számmal nagyobb méret kell neki.Ennyit fog tágulni, ha ki van töltve az anyag.

És egy jó tanács, ha elől buggyos lesz a nadrág, akkor túl magas a dereka az adott alakra, ez férfinál és nőnél is így van.

2013. jan. 27. 16:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Kifordítva szoktuk mosni 30°C-on, tehát ez elvileg nem lehet probléma.

Akkor legközelebb olyat veszek majd, amit éppen hogy be tudok gombolni.

2013. jan. 27. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!