Mi a véleményetek arról, amikor egy huszon- vagy harmincéves nő/férfi mesefigurás felsőkben mászkál?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 00:32
11/14 A kérdező kommentje:
Hááát, én felveszem utcára is. :)
Illetve alapból utcai használatra vettem. =)
2013. jan. 27. 14:25
12/14 anonim válasza:
21 éves lány vagyok, és nekem is csomó mesefigurás pólóm van (Batman-es, Superman-es - imádom őket :D Csőrikés, Micky egeres, Tapsi Hapsis, Sylvester-es, Snoopy-s, Füleses, stb...), ettől függetlenül érett és egészséges gondolkodásúnak tartom magam, simán felveszem őket az utcára is vagy ha az egyetemre megyek. A barátomnak is tetszenek, szerintem nincs ezzel semmi gáz, cuki, nekem fiúkon is tetszik. És ha valaki tényleg tudja viselni, akkor 40 évesen sem gáz, ennyi lazaság szerintem kell néha.
13/14 anonim válasza:
Én biztosan nem venném fel, nem az én stílusom. De ettől függetlenül aranyosnak tartom, egy bizonyos határig. Nem kell mindenkinek az elegáns, nőies vonalat követnie, de azért ha állandóan úgy öltözik, mint egy nagyra nőtt ovis, az sem stílusos.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Tudok ám nőis is lenni, de sokszor az infantilis dolgokhoz van inkább kedvem. Egyébként tanítónő vagyok és a gyerekek különösen imádják, ha ilyen pólóban megyek. :D
2013. jan. 27. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!