Téli mini szoknyához ti mit vennétrk fel?
Figyelt kérdés
Most vettem egy szürke,téli szoknyát.Szerintetek Ugg csizmával hülyén nézne ki?Milyen harisnyát és pólót vegyek fel hozzá?2013. jan. 26. 22:28
1/4 anonim válasza:
Az ugg csizmát szerintem felejtsd el, annál ocsmányabb lábbeli szerintem nincs a világon, főleg nem szoknyával.
Nekem is van szürke szoknyám, fekete harisnyával, magassarkú fekete csizmával nagyon jól mutat. Felsőnek meg szintén fekete blúzt ajánlok hozzá.
2/4 anonim válasza:
1. télen nem vennék fel miniszoknyát. 2. soha nem vennék fel Ugg-ot, így inkább hagyjuk egymást. Bocs az offért!
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első írja. Azt a szőrös izét felejtsd el, helyette normális női csizmát és vastagabb harisnyát vegyél fel hozzá. Így nagyon csinos leszel!
4/4 anonim válasza:
Hülyén bizony. Nekem van ilyen kamu ugg csizmám, és tényleg meleg és kényelmes, de csak rémesen hideg időben veszem fel, amikor minden más csődöt mond - és ilyenkor nem is miniszoknyával veszem fel.
Sokkal jobban mutat mondjuk valami nőies csizmával, vagy bokacsizmával, vastag harisnyával, ami lehet színes, mintás, akármilyen. Pólót olyat vennék, ami megy a szoknya stílusához (pl farmerminit egy feliratos, kicsit sportosabb pólóval, ceruzaszoknyát viszont blúzzal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!