Szalagavatóra a 3 variáció közül, melyiket vennétek fel (képek alul)? Elég egy számot írnotok?
1. tigriscsíkos szoknya + fekete blúz + sima harisnya
nekem ez egy picit furi, mert a szoknyát egy sima buliba felveszem, de nem tudom szalagavatóra ilyet vegyek-e, illetve a blúzt nem biztos hogy jól bele tudom húzni a szoknyába (vagy ha kivül lenne az is furcsa-e?)
2. fekete szoknyát vettem a fekete blúz alá, alig van egy 7-10 cm-es sávban a fekete szoknya, szinte teljesen "egybeolvad" olyan mintha a blúz hosszabbítása lenne a szoknya, mert a blúz amúgy nagyon rövid.. :/
3. Vörös harisnya + fekete blúz + fekete szoknya
Nagyon fázós vagyok, nekem a 3. tetszik a legjobban. Nem az én szalagavatóm, senki családtagom/barátnőm nem kap szalagot, hanem ott lesz egy fiú akinek nyáron nagyon bejöttem, és augusztus óta nem beszéltünk.. vele akarok találkozni.
Szívem szerint a 3.-at választanám, mert nekem a sima harisnya túl kiöltözés úgy hogy nem kap szalagot senki családtagom/ismerősöm. Vagyis csak "öregdiákként" megyek oda. A vörösharisnyás meg nem annyira kiöltözős de azért mégis csak megadnám a módját...
szerintetek? elég egy számot írnotok melyik variáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!