Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavatóra a 3 variáció...

Szalagavatóra a 3 variáció közül, melyiket vennétek fel (képek alul)? Elég egy számot írnotok?

Figyelt kérdés

1. tigriscsíkos szoknya + fekete blúz + sima harisnya

[link]

[link]

[link]

nekem ez egy picit furi, mert a szoknyát egy sima buliba felveszem, de nem tudom szalagavatóra ilyet vegyek-e, illetve a blúzt nem biztos hogy jól bele tudom húzni a szoknyába (vagy ha kivül lenne az is furcsa-e?)

2. fekete szoknyát vettem a fekete blúz alá, alig van egy 7-10 cm-es sávban a fekete szoknya, szinte teljesen "egybeolvad" olyan mintha a blúz hosszabbítása lenne a szoknya, mert a blúz amúgy nagyon rövid.. :/

[link]

3. Vörös harisnya + fekete blúz + fekete szoknya

[link]

Nagyon fázós vagyok, nekem a 3. tetszik a legjobban. Nem az én szalagavatóm, senki családtagom/barátnőm nem kap szalagot, hanem ott lesz egy fiú akinek nyáron nagyon bejöttem, és augusztus óta nem beszéltünk.. vele akarok találkozni.

Szívem szerint a 3.-at választanám, mert nekem a sima harisnya túl kiöltözés úgy hogy nem kap szalagot senki családtagom/ismerősöm. Vagyis csak "öregdiákként" megyek oda. A vörösharisnyás meg nem annyira kiöltözős de azért mégis csak megadnám a módját...

szerintetek? elég egy számot írnotok melyik variáció.

2013. jan. 26. 21:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
51%
Mert hogy álljon be?? Pucsítson?
2013. jan. 30. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!