Jó ez így eljegyzési bulira?
Figyelt kérdés
Ma eljegyzési bulira vagyok hivatalos, elfelejtettem harisnyát venni, itthon testszínű krepp harisnyám van, bár egy kicsit sötétnek találom. Fekete szoknyához, fehér inghez venném fel fekete magassarkúval. Jó ez így? köszi.2013. jan. 26. 12:05
1/2 anonim válasza:
Kicsit olyan iskolai ünnepségesnek tünik elsőre,persze lehet hogy csinos vagy benne,így látatlanba nehéz.
2/2 anonim válasza:
Ez az összeállítás szerintem inkább olyan,mintha egy iskolai ünnepségre készülnél.Persze a szoknya és a blúz fazonján is sok múlik...Nincs egy szép alkalmi ruhád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!