Hol keressek ilyen személyt magam mellé?
Figyelt kérdés
Tudom, rossz kategória. Egy olyan (lehetőleg) nőre lenne szükségem, aki tisztában van a mai ELEGÁNS férfidivattal (nem Dzsásztinbíbör féle buzogányokra nyáladzik), normális ízlése van, szereti a kihívásokat.
Összefoglalva: szükségem van egy öltöztetőre, "divattanácsadóra" (de b*zin hangzik), mert jelenleg olyanról, hogy jó ízlés, esetemben nem beszélhetünk. Nem vagyok anyagilag eleresztve egyelőre, így visszafogott eleganciáról beszélünk, nem Zara-s ámokfutásról.
A segítő kérhet valamit az elpazarolt időért viszonzásképp. Baráti körömben nincs nő. Azt meg inkább hanyagoljuk, hogy "vidd magaddal anyádat".
Egyéb ötletek?
2013. jan. 25. 23:29
1/9 anonim válasza:
Bízzunk benne hogy valaki felfigyel a kérdésedre és segít ha meggyőződik arról hogy nem burkolt ismerkedés a cél. Azért az eladók is segítenek azt tapasztalom hogy a többség már nem arra megy rá hogy csak eladjon hanem hogy visszajáró vevő légy tudom közhely de szerencse is kell hozzá
2/9 A kérdező kommentje:
Ahol én próbálkoztam, ott megpróbált az eladó csaj rám sózni egy olyan gatyát, aminek nem elég, hogy törölgettem a padlót a seggével, de még olyan redős is volt, hogy a türköt lehánytam. Mindezt 13 nyamvadt ezer forintért... Aláírom, nekem van szar alkatom, hosszú, vékony láb és társai, de biztos más is ilyen, mégis tud jól öltözni.
2013. jan. 25. 23:37
3/9 anonim válasza:
Én lehet tudnék segíteni, attól függ hány éves vagy.
4/9 A kérdező kommentje:
20, de ez miért fontos?
2013. jan. 25. 23:58
5/9 anonim válasza:
Mert én is annyi idős körül avygok, és mondjuk nem biztos, hogy egy 30-40 éves férfinak is hasznos tanácsot tudnék adni, csak azt látom egy fiatal fiún mi áll jól.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor korrekt. :)
2013. jan. 26. 00:04
8/9 anonim válasza:
én is veled egyidős srác vagyok, budapesti, elegánsabb stílusban mozgok, ha gondolod szívesen segítek.
9/9 anonim válasza:
"szükségem van egy öltöztetőre, "divattanácsadóra" (de b*zin hangzik)" Én stylistnak hívnám x3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!