Nekem nagyon tetszenek ezek a cipők, és szeretnék venni egyet. Alacsony vagyok, és ezért anya nem nagyon szeretné, hogy ilyen cipőm legyen, mert hogy akkor majd jelzőket mondanak rám, viszont én csak 1x2x szeretném felvenni, tehát nem abban menni mindig mindenhová. Szerintetek felvehetnék néha wedge sneakerst?:) 12/L
2013. jan. 25. 21:17
1/9 anonim válasza:
Esetleg kb. mégis h pontosabban milyet link???
2013. jan. 25. 21:22
2/9 anonim válasza:
szerintem igen,az amúgy is inkább tinilányos, mint felnőttes, és a magas talpúakban könnyebb is járni.
nem hiszem hogy ez ribis lenne, vagy ilyesmi, végülis egy sportos cipőről van szó.
2013. jan. 25. 21:22
3/9 anonim válasza:
Ritkán találni undorítóbb cipőket ezeknél.
2013. jan. 25. 21:28
4/9 A kérdező kommentje:
1. valaszolo telefonrol vagyok es nem hiszem hogy jo lesz a link, de azert : 2.bp.blogspot.com/-1FjWRqCtPfI/UHR6UBxh3MI/AAAAAAAAAVw/4G1q6EuB9xM/s1600/wedge+sneakers.jpg
2013. jan. 25. 21:28
5/9 anonim válasza:
Szerintem simán felveheted. Én is akarok majd venni egyet, igaz én 15 éves vagyok, de ha 12 lennék is vennék mert nagyon jó és ez tényleg egy sportcipő kicsit másképp.:)
2013. jan. 25. 21:29
6/9 A kérdező kommentje:
3.valaszolo nem ez volt a kerdes, es nem velemenyt kertem a ciporol. Szerintem az a lenyeg, hogy NEKEM tetszen, ugyanis en fogom hordani.
2013. jan. 25. 21:30
7/9 A kérdező kommentje:
4. valaszolo nekem is nagyon tetszenek, szerintem ez illik a fiatalabbanyoknak, es nem az ilyen 10cmes magassarkuk:D
2013. jan. 25. 21:32
8/9 anonim válasza:
Szülőként nem engedném.
Semmilyen magassarkú, magas talpú cipő nem való egy 12 éves gyereknek.
És nem azért, mert "jaj, miket mondanak majd rá".
Egyszerűen ebben a korban rendkívül egészségtelen.
Felnőttkorban sem túl jó dolog. Egyszerűen nem arra "tervezték" a lábainkat, hogy a sarkunknál megemelve járkáljunk rajta hosszú távon,
DE nálad az jelenti a fő problémát, hogy még növésben vagy, és ilyenkor sokkal könnyebben deformálódhat a test nem megfelelő cipő viselése miatt.
2013. jan. 25. 21:47
9/9 anonim válasza:
Írtad, hogy csak néhányszor vennéd fel.
Azért pedig nem éri megvenni. Ráadásul fél - 1 év és úgyis kinövöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!