Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bécsben a Mariahilfer Strasse-...

Bécsben a Mariahilfer Strasse-n milyen ruhaüzletek vannak?

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően ugyanazokat megtalálod, mint nálunk a Váci utcán, és drágább, de nálunk kevésbé ismert üzletek is vannak. Én először nagyon megörültem, volt nálam pénz, megengedhettem magamnak, hogy vásároljak, és megvettem egy szép blúzt, nagyon tetszett. De igazából elég hamar kibolyhosodott, tehát egyáltalán nem érte meg azt az árat, amit érte fizettem, így mindenképpen gondold át, hogy milyen ismeretlen boltot választasz.
2013. jan. 25. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pont mint nálunk... H&M kb 100 métereként :)) Zara, Orsay, Pimkie, Deichmann, Humanic.... de vannak kis butikok és luxusüzetek is. Árak mint nálunk.

A felsoroltak ugyanazok mint itt nálunk, max annyi h pl. a Humanicban kinn vannak pl. Boss csizmák 3-400 eurókért amik az ittani Humanicokban nincs meg más ilyen drága márkák... ott nyilván nagyobb kereset van ezekre is :)

2013. jan. 26. 07:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kinn lakom mellette.

Zara, Mango, New Yorker, C&A, Bershka, S Oliver, stb stb... + vannak butikok is.

Az árak drágábbak mint Magyarországon, de viszont ha akció van, sokkal nagyobbak a leárazások.

2013. jan. 27. 15:54
 4/4 laszlo emese válasza:
Forever21,pimkie,müller,h&m,zara,bershka,tally wejil,Jones,Street One,American Apparel még van egy csomó bolt hiszem 1,8 kilóméter hosszú és 350db bolt van és minden bolt két szintes ;)Én már voltam és nagyon jó!
2014. jan. 3. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!