Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig járhat egy pasi vagy...

Meddig járhat egy pasi vagy egy nő mesefigurás polóban? Hány éves korig? Gondolok itt a Simpson család South Park meg ilyesmi polókra. Vagy amin Popeye van az is nagyon jó.

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig akar... mindenki maga dönti el. Anyám is hord ilyeneket meg húgom is, az egyik 52 éves a másik meg 13... nekik ez tetszik. Más meg nem számít.
2013. jan. 24. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

A South parknak elég egyedi a célcsoportkiválasztási marketingje. :D

Az ő esetében szerintem nincs határ.

Igazából egyik sem egy kifejezetten gyerekeknek való dolog, annak ellenére, hogy animációval készültek, Popeye meg néhol még poénnak is elmegy.

2013. jan. 24. 13:08
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor megnyugodtam.

33f :-)

köszi a válaszokat.

2013. jan. 24. 13:10
 4/4 anonim válasza:
Tavaly láttam egy 40-es pasit mikiegeres pólóban, nagyon jól állt neki, nagyon tetszett. Azért emlékszem, mert Miki egér mániám volt és csőlátásom, és örültem, hogy nem csak én hordok ilyet. 28N
2013. jan. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!