Van itt valakinek olyan cipője, csizmája ami legalább egy évig bírta beázás nélkül? Hol vette, mi a márkája?
Már elegem van, csizmát veszek, 1 hónap után ronggyá ázik, mindegy hogy olcsó vagy drága.A sportcipők közül szintén, amik 16-20000 Ft alatt vannak.Az a fölöttiek bírják kb 1 évig, na de kinek van pénze mindíg 20 000Ft os cipőket venni?!
Bezzeg a 80-as években az egyszerű, "ócsó" cipő, csizma is kibírt több telet is, szét se lehetett rúgni.Most kimegyek kétszer az esőbe és sz@rrá ázik!
Mit csinálsz te azokkal a cipőkkel?
Vagy mindig csak 1-et hordassz?
Van 1 hótaposóm,4 magassarkú csizmám,télen ezeket hordom csak (napi 3 km csak a séta melóba meg vissza rossz úton).
És a hótaposó negyedik télen van meg,a csizmáknak a sarka cserés évente,de jól birják,nem áznak be.3-4ezer volt mindegyik,kínaiban vettem őket.
Sportcipőknek a sarka belülről ami szét megy nekem,de azok is 1 évet kibirnak,most már többet is,mert sarokra való betétet vettem bele,talpával sosincs baj.
Hát, ez érdekes.Akkor lehet, hogy csak rosszul fogom ki?
A hótaposónak és a kínai csizmáidnak megkérdezhetem, mi a márkája?Mi van bele írva?A sarokbetétről még nem hallottam, jó ötlet!
arra már gondoltam, hogy talán ilyen szilikonos cipőbetétet tennék bele, akkor lehet, hogy megakadályozná, hogy elázzon a zoknim, mivel az nem vízáteresztő?
Amúgy semmi különöset nem csinálok velük, csak sétálok benne.Vásárlás után egyből be is fújom impregnáló sprével, de az sem segít.
Most a New yorkeres ,masszívnak látszó hótaposó ázott szét (1 hónap alatt), előtte a Deichmanos műbőr sportcipő(elkezdett lyukadni az oldalán a szegély).
Arról hallottam, hogy Pesten olcsón ki lehet fogni jó(?) minőséget, csak én Békéscsabai vagyok, az utazás nem olcsó, így nem lennék sokkal előrébb,bár egy igazán jó minőségért biztos megérné.
Az a baj, hogy úgy látom, a márkásabbakba sem lehet egyértelműen megbízni.Ezért gondoltam, hogy tapasztalatokat kérek, kísérleteztem már eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!