Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit gondoltok? Melegítőben...

Ti mit gondoltok? Melegítőben az iskolában? 12/L

Figyelt kérdés
Nem tudom.. nekem nagyon fura. Én sosem mennék melegítőbe. Ti mit gondoltok?
2013. jan. 21. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos,hogy valaki azért van melegítőben,mert az tetszik neki.Nem kell érte bántani senkit. Jártam én is melegítőbe suliba,mert nem volt más nadrágom. Szerencsére ma már jobbra fordultak a dolgaink és melegítőbe max a boltba megyek el ,vagy táncra.

vannak dolgok amiket régebben megengedtem magamnak,ma már nem tenném. pl minden nap sportcipőben vagy deszkás cipőben lenni. nagyon csúnyán mutat. Főleg most,hogy újra szövet kabátot hordok.

de ha valaki megtehetné de neki a melegítő tetszik, hát istenem. Furán nézek rá én is,bevallom,mert nem vagyok álszent. De egészségére!

17L

2013. jan. 21. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
még a barbiaidra sem adnál melegítőt?
2013. jan. 21. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
igénytelen
2013. jan. 21. 23:48
 4/12 csak1csajszi ***** válasza:
Miért lenne gáz??Főleg általános iskolában??? Nem értem.. Ha neki ez a kényelmes,akkor miért ne?
2013. jan. 22. 00:22
 5/12 anonim ***** válasza:
5%
azért mert igénytelen... a szemetet le vinni oké vagy a valaki edzésre megy de amúgy nem.
2013. jan. 22. 01:52
 6/12 csak1csajszi ***** válasza:
Miért,általános iskolába mibe kéne járni?Néhányatoknak eléggé gáz felfogása van...
2013. jan. 22. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
5%
Mondjuk farmerbe ahogy minden normális ember ? nem gyanús neked hogy általában csak az igénytelen cigányok járnak melegítőbe.
2013. jan. 23. 19:45
 8/12 csak1csajszi ***** válasza:
Miért,az követelmény hogy csak farmerba lehet járni?
2013. jan. 23. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

ezt már én kérem ki magamnak. akkor most egy cigány vagyok,mert a szülaim nem tudtak 2-3 ezer ft-ot kiadni egy farmer nadrágért csak 500 ft-ot vagy 1000 ft.ot egy melegítőre. hát köszi. (ja és akkor már nem csak 2-3 ezer egy farmerért hanem 4-6 ezer,mert van egy tesóm is)

Édes jó istenem milyen ostoba emberek élnek.

2013. jan. 23. 23:54
 10/12 csak1csajszi ***** válasza:
Ahogy látom,eléggé le is lett pontozva...Szerintem se gáz melegítőbe menni iskolába,főleg télen,amikor az melegebb,mint egy farmer..és a gyerekek úgy is kint játszanak,és nem fagy le a lábuk,mint a farmerba...
2013. jan. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!