Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik kézen, és melyik ujjon?

Melyik kézen, és melyik ujjon?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék rendelni egy sima gyűrűt (fiú vagyok) , és az jutott eszembe,hogy vajon melyik ujjamon is hordjam? Van erre valami "szabály" ?:D

2013. jan. 18. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs szabály. Annyi, hogy szerintem mutatóujjon hülyén néz ki egy gyűrű, de ki tudja. Hordd a középső-, vagy gyűrűsujjadon.
2013. jan. 18. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha vagányabb vagy a hüvelykujjon is hordhatod :) Igaziból akármelyiken hordhatod,csak kisujjon ne,mert az kicsit khm... nem férfias.

Én lány vagyok,és mindig van rajtam gyűrű.A kisujjamon kívül mindegyik ujjamon szokott lenni.Persze nem egyszerre.De azért legalább 2 gyűrű az alap nekem :D De van hogy van rajtam 5is.

2013. jan. 18. 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :-)
2013. jan. 18. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A gyűrűsujj, esetleg a középső ujj a legjobb. Hogy melyik kezeden, az leginkább attól függ, hogyan kényelmes neked. Én pl. jobbkezes vagyok, és a bal kezemen hordom a gyűrűt, mert úgy nem "zavar" pl. az írásban. Viszont arra figyelj, hogy az egyik kezed ujjai nem biztos, hogy ugyanolyan vastagok, mint a másik kezedé. Ez azért fontos, mert ha meggondolod magadat és mégis a másik kezeden akarod hordani, lehet, hogy túl szűk vagy túl bő lesz rá.
2013. jan. 19. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!