Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néz ki álmaid ruhája?

Hogy néz ki álmaid ruhája?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 22:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Spagettipántos, földig érő, tűzpiros, combig feszes, alatta jó bő! :) Latinos táncokhoz való! :)
2009. aug. 29. 22:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
hosszú fehér, A-vonalú, pánt nélküli, Swarovski kövekkel díszítve. az álom-esküvői ruhám :)
2009. aug. 29. 22:50
 3/15 anonim válasza:
100%

Zöld, selyem, magas álló gallérú, oldalt gombolt, rövidujjú, szűk (kínai szabású).

(Ha tudsz valahol, írd meg! :)))

2009. aug. 29. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Nálam Polyák Rita ruhája az álomruci!

http://www.youtube.com/watch?v=UMmLEvZ9-Ps

2009. aug. 29. 23:28
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Előző vagyok!Náray Tamás kollekciójából való, láttam élőben, és komolyan mondom elállt a szavam a ruhától!!

Nálam ez a No1!!!!!!

2009. aug. 29. 23:30
 6/15 anonim ***** válasza:
96%

Esküvői ruhában, hát számomra ez a tökély.. Gyönyörű!

[link]

De ez a koktél ruha is gyönyörű:

[link]

2009. aug. 30. 00:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szűk lakkos börnadrág, alul kicsit trapéz, fekete ujjnélkuli hosszú kesztyu, az a zsinóros felso (korzett - azt hiszem így hívják) Swarowski krisztályokkal kirakva, a korzett legyen fekete pirossal kombinálva, vastag lakkos öv, stb stb. :)

(Nem vagyok emós meg ilyesmi, csak tetszik ez a stílus)

Na és persze jó lenne hozzá álomalak is!

2009. aug. 30. 00:15
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

miert mindnekinek egy csicsa estélyi jut eszébe csak???

könyörgöm életdben ezeket hányszor tudod felvenni (tisztelet a kivételneka koktálruhának:D)

az éán álmaim ruhálya oylan lenne ami 1 varázsszóval átváltozna estáélyiből hiphop cuccba:D vagy amit éppen mondok:D majd egy másik barázszsóval automatikusan tisztulna:D ez "álmaim" ruhája:D

ha oylan álmaim ruhájára gondolsz amivel szemezik az ember de nm tudja megszerezni akkor én egy oylan fekete koktélruha ami passzos a combom feléig majd kisebb hullámokba leér a sipcsontom aljáig kb:D bal oldalon egy felvágássala csipőig amit fűzéssel oldottak meg h sexy legyen:D felöl oldalpántos hozzá egyszép fekete alapon sötétkék mintás sállal és kék ékszerekkel:D remélem kielégitő volt:D... 2féle verziót is mondtam:D

2009. aug. 30. 01:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=QHbdC1U1EaE

Shania ruhája egyszerűen megfogalmazhatatlanul jó (mármint ing meg kalap meg nyakkendő nélkül, vetkőzés után. De nem tudom elképzelni milyen helyzetben hordanám :D

2009. aug. 30. 06:26
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

egy szép, fekete fűző, vörös "szélekkel" és pánttal vagy

egy pánt nélküli, koktélruha :)

2009. aug. 30. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!