Évnyitóra vegyek fel nyakkendőt?
Figyelt kérdés
Ugye nyáron senki nem vesz fel zakót, mert meleg van, de ugyan nyakkendőt kell-e feltenni? Illetve az inget bele kell-e tenni a nadrágba, vagy az már felejtős?2009. aug. 29. 20:31
1/8 anonim válasza:
nálunk az ing betűrését elég szigorúan veszik, szerintem azt tűrd be, de nyakkendőt venni felesleges. 17L
2/8 anonim válasza:
Hát egyszerű.. Amikor oda érsz megnézed, hogy be van e tűrve a többi fiúnak vagy nincs.. És ha be van akkor te is betűröd.. Ha nincs.. akkor meg hagyd úgy! De amúgy ez szerintem kortól is függ.. Nyakkendőt teljesen felesleges felvenni!!!
3/8 anonim válasza:
Én felveszek mert imádom a nyakkendőket:D 10 féle módon tudom megkötni:D:D:D:D...
a legtutibbb dolog amit a férfiaknak kitaláltak:D
am nem muszály:D
19éveslány:D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, én is szeretem a nyakkendőt ezért gondoltam rá, de akkor nem veszek.
2009. aug. 30. 12:13
5/8 anonim válasza:
Nekem voltak olyan fiú osztálytársaim gimiben, akik már csak a poén kedvéért is felkötötték a nyakkendőt, persze ilyen hanyagul:) sőt vannak haverjaim, akik kocsmázni is így járnak. Tisztára rejtő jenői figurák:)
6/8 anonim válasza:
az inget tűrd be de csak normálisan!!! és ha nincs sulis nyakkendőtök akkor nem kell felvenned, de én felszoktam mert úgy még elegánsabb!!! 17/F
7/8 anonim válasza:
Tudom hogy már nincs évnyitó... de ha szereted a nyakkendőt? akkor miért úgy írtad a kérdésed h felkell-e..így olyan mintha te nem is akarnál felvenni ugye érted...
ha szereted akkor hordj nyugodtan:D...
19éveslány:D megint:D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Végül vettem fel nyakkendőt és nem tűrtem be az inget, de nem szólt a tanár, hogy hogy nézek ki, szóval ez legközelebb is jó lesz.
2009. szept. 3. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!