Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetek-e rövid szoknyát?

Felvehetek-e rövid szoknyát?

Figyelt kérdés
Fiatal lány (<30) vagyok, alakom se rossz. Sajnos pár éve amputálták az egyik lábam, combban. Műlábam van. De unom már, hogy állandóan hosszú nadrágban legyek! Most lenne egy rendezvény, ahová csinosan öltözhetnék. Persze, amúgy is harisnyát vennék, de látszana kicsit.

2013. jan. 16. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves Szilvia!Hidd el nekem,hogy rajtad kívül még sok olyan ember van akinek hasonló a problémája mint neked.Ha rövid szoknyát,harisnyát szeretnél felvenni a műlábad ellenére,hát ki akadályoz meg ebben?Ha akarod,úgyis felveszed,mert a bajod ellenére még nem ok,hogy ne viselhesd ezeket.A lényeg,hogy érezd benne jól magad,viseld őket egészséggel és kész.Semmi értelme ezen vacilálnod.Másokkal meg ne törődj,ha ezt cikinek tartják,az legyen az ő problémájuk.Hány ember van tolószékhez láncolva egy életre?És némelyik próbál teljes életet élni,ahogyan te is tudsz.Szóval HAJRÁ!Ha nem veszed tiszteletlenségnek,megkérdezhetem,hogy miért veszítetted el az egyik lábad?
2013. jan. 18. 19:05
 12/14 kgggh válasza:
Akkor nosza vegyél fel szoknyát!
2013. márc. 2. 20:06
 13/14 anonim válasza:
Pärom is comb amputält, nyäron ö is szokott rövid nadrägot vagy szoknyät hordani. Ha öt nem zavarja, engem miert zavarjon?
2022. jan. 8. 14:03
 14/14 anonim válasza:
Közben a kérdező megszűntette (vagy letiltották) a profilját, így sajnos nem tudjuk meg, hogy mi lett a végeredmény, illetve okafogyottá vált a kérdése. :-/
2022. jan. 9. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!