Shelly bakancsokról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Azt halottam, hogy nem annyira jók, egy idő után, lötyög benne az acél, szétmegy, stb. ... De nekem nagyon tetszik, viszont semmiképp sem akarok olyat venni, ami egy verekedések, ütközések során szétmenne....2013. jan. 15. 18:48
1/4 A kérdező kommentje:
Jah a Steelek is nagyon tetszenek, ráadásul egy 15 soros csak 22000 FT....
2013. jan. 15. 18:53
2/4 tetro válasza:
Biztos Shelly's-re gondolsz.
Nekem volt 10-15 éve minden fajta. A Shelly's semmivel sem bírta kevésbé mint a többi. Volt valami zöld logós, nem emlékszem mi, aminek nagyon gyorsan kopott a talpa...
3/4 anonim válasza:
nekem Steel-jeim vannak, semmi baj nincs velük.
de a Shelly's bakancsok állítólag tartósabbak a Steeleknél.
4/4 anonim válasza:
Nekem kb. 10 éve volt egy Shelly's bakancsom, jól bírta. Néhány év hordás után sem ment tönkre, csak azóta kinőttem ezt a stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!