Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valak9i tudn9a nekem fültágítá...

Valak9i tudn9a nekem fültágításhoz ötleteket adni?

Figyelt kérdés

Még nem kezdtem el a fülemet tágítani de már régóta tetszik szóval egy 5mm-t szeretnék :)

1. Mivel fertőtlenítsem le a tárgyakat és mivel kéne elkezdenem tágítani? már rögtön fogpiszkáló?

2. lépésről-lépésre mivel kéne tágítani?

3. ha 5mm-t szeretnék az vissza fog forrni? utána ha már visszaforrt hordhatnék fülbevalót? és ilyenkor hagyjam összeforrni TELJESEN és lyukasszam ki a fülem vagy egy kis lyuk maradjon ami örökre ottmarad (fülbevalónak ugye..)

4. 1mm-s fültágító: gumi vagy fém fültágítót érdemes venni?

Véleményeket nem kérek , hogy elfogom rontani magam meg , hogy ronda stb.

Főleg azok válaszát várom akiknek van fültágítójuk :)

Fontos lenne ..

2013. jan. 15. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Hát alkohol a fertőtlenítéshez. De készülj mert aludni se bírsz a fájdalomtól. Én kaptam hozzá egy fájdalom csillapító szurit és mikor tágítottam előtte beadtam magamnak. Én ilyennel kezdtem: [link] Elvileg dupla annyi idő hogy vissza forrjon de ezt nem tudom én most vagyok csak 10mm.

17/L

2013. jan. 15. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Ja igen még annyit hogy sza.rd le hogy ki mit mond gondol nekem tetszik sőt... Fiú vagy lány vagy?

előző

2013. jan. 15. 18:59
 3/5 anonim ***** válasza:

"De készülj mert aludni se bírsz a fájdalomtól. Én kaptam hozzá egy fájdalom csillapító szurit és mikor tágítottam előtte beadtam magamnak."

Neeeee! :'D Ilyen nincs... xD

2013. jan. 15. 20:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :DD
2013. jan. 15. 20:55
 5/5 FedorS válasza:

Lánynak szerintem nagyon jól a áll a fültágító:D

Én sima arcszesszel fertőtlenítettem és testápolóval kentem, mert attól elvileg puhul a cimpa és tovább tudod tágítani.

Az 5mm-t felejtsd el, mert ha nem divatból csinálod, hanem komolyan gondolod akkor nem tudsz megállni úgy se.. 8-asat akartam.. Most 22-es:'D 1mm-es vagy egyéb kicsi tágítókat nem érdemes venni mert drágák. Otthon egyszerűen fogpiszkálóval tollbetétekkel tudod tágítani:) Remélem tudtam segíteni:)

2013. febr. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!