Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valami hely ahol olcsón lehet...

Valami hely ahol olcsón lehet jó minőségű ruhákat kapni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nem nagyon telik ruhára, se semmi extrára, mert elég rosszul állunk anyagilag.. Nézelődtem már többször ilyen turkálókban és használt ruhásoknál, de még sose láttam olyat, hogy mondjuk pár száz forintért lehetne kapni valami normális minőségű felsőt pl...

1800Ft-ot sajnos nem tudok kiadni egyre, még akkor is ha ez olcsóbb a rendes bolti árnál... Nem sok ruhám van emiatt.

Nem tud esetleg valaki ajánlani valami jó helyet? Város csak Pécs jöhet szóba :/

18/L

2013. jan. 14. 22:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdemesebb lenne ruhákat varrni/kötni/horgolni. Amit könnyebben meg tudsz tanulni... bár egyik sem túl nehéz.
2013. jan. 15. 00:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A turkáló nem rossz elképzelés, de ne darabárasba menj, hanem kilósba. ott tényleg nem több egy felső pár száz forintnál, én pl farmert vettem már magamnak kb 1200 forintért (asszem 2990Ft/kg volt a bolti kiírás), ez a Millenium üzletházban volt, szerintem jó, minőségi. De van ennél még olcsóbb kilónkénti árat is ki lehet fogni, ha szerencséd van.
2013. jan. 15. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülök h Pécset mondtad mert én is Pécsi vagyok :) Nem tudom Pl vatera ott esetleg lehet h van olyan ami használ jó minőségű és elég olcsó is. Illetve vannak jó turkálók ahol elég jó cuccokat tudsz venni 100 ft körül vagy alatt is :)
2013. jan. 15. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
bocsi nem 100 1000 bocs egy nulla lemaradt :)
2013. jan. 15. 19:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Én konkrétumokra gondoltam, utolsó. Vatera pedig túl macerás mert postaköltség is van...
2013. jan. 15. 22:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Háda biztos ott is van :)

ez egy kicsit igényesebb turi,ahol kiválogatják a ruhákat,sok márkás, aktuális divatnak megfelelő cuccot találhatsz, én mindig ott vadászok.

Az Angex is ilyen még.

2013. jan. 17. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!