Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan hordjam ezt az inget?

Hogyan hordjam ezt az inget?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Vettem ma egy inget, ami amikor felpróbáltam nagyon tetszett, de valahogy éreztem hogy nem az én stílusom de megvettem mert tetszett meg olcsó volt :) Vaj színű, rövid ujjú, a mell alatti résznél van egy gumi, alatta kb combközépig ér és bő. Úgy akarom hordani(majd nyáron, mivel nagyon-nagyon vékony) hogy a hasamnál meg van kötve(vagy mell alatt) mert nekem nagyon tetszik meg jól is áll mert lapos a hasam. A gond csak az, hogy nem végig gombos, és nem tudom megkötni a hasamnál. Mivel bő, ezért nagy csomó lesz ott, ahol megkötöm. Hogyan oldjam meg??

Ha nem értitek hogy milyen is, akkor csinálok képet és bemásolom :)

2013. jan. 14. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább csinálj képet...
2013. jan. 14. 18:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából értem mit mondasz. Nekem is van ilyen felsőm. (már, ha ugyanarra gondolunk) Viszont szerintem is csinálj inkább egy képet. :D
2013. jan. 14. 18:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Rendben, egy pillanat megpróbálom a képet, de a fényviszonyok miatt lehet inkább holnap. De mindjárt kiderül :)
2013. jan. 14. 18:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Na, itt van simán, ahogy alapból van(bocsi a gyűröttség miatt de most próbálgattam megkötni, ezért ilyen)

[link]

és így szeretném hordani, de bárhogy próbálom, hülyén néz ki.

1) [link]

2) [link]

3) [link]

2013. jan. 14. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:

A 2-es mód egy fesztiválra elmegy, de a többi tényleg idétlenül néz ki.

Esetleg "natúran" egy vastagabb övvel is hordhatod.

2013. jan. 14. 18:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen én is inkább nyári bulikra hordanám úgy. Övvel még nem próbáltam mert nemrégen ment tönkre egy barna vastag övem és nincs most olyan ami menne hozzá, de majd kipróbálom.
2013. jan. 14. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt úgy kell hordani ahogy van!
2013. jan. 14. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:
De úgy nem illik hozzám :/
2013. jan. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!