Sziasztok! Vettem ma egy inget, ami amikor felpróbáltam nagyon tetszett, de valahogy éreztem hogy nem az én stílusom de megvettem mert tetszett meg olcsó volt :) Vaj színű, rövid ujjú, a mell alatti résznél van egy gumi, alatta kb combközépig ér és bő. Úgy akarom hordani(majd nyáron, mivel nagyon-nagyon vékony) hogy a hasamnál meg van kötve(vagy mell alatt) mert nekem nagyon tetszik meg jól is áll mert lapos a hasam. A gond csak az, hogy nem végig gombos, és nem tudom megkötni a hasamnál. Mivel bő, ezért nagy csomó lesz ott, ahol megkötöm. Hogyan oldjam meg??
Ha nem értitek hogy milyen is, akkor csinálok képet és bemásolom :)
2013. jan. 14. 18:08
1/8 anonim válasza:
Inkább csinálj képet...
2013. jan. 14. 18:11
2/8 anonim válasza:
Nagyjából értem mit mondasz. Nekem is van ilyen felsőm. (már, ha ugyanarra gondolunk) Viszont szerintem is csinálj inkább egy képet. :D
2013. jan. 14. 18:18
3/8 A kérdező kommentje:
Rendben, egy pillanat megpróbálom a képet, de a fényviszonyok miatt lehet inkább holnap. De mindjárt kiderül :)
2013. jan. 14. 18:19
4/8 A kérdező kommentje:
Na, itt van simán, ahogy alapból van(bocsi a gyűröttség miatt de most próbálgattam megkötni, ezért ilyen)
A 2-es mód egy fesztiválra elmegy, de a többi tényleg idétlenül néz ki.
Esetleg "natúran" egy vastagabb övvel is hordhatod.
2013. jan. 14. 18:47
6/8 A kérdező kommentje:
Igen én is inkább nyári bulikra hordanám úgy. Övvel még nem próbáltam mert nemrégen ment tönkre egy barna vastag övem és nincs most olyan ami menne hozzá, de majd kipróbálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!