Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pamut combfixet harisnyatartóv...

Pamut combfixet harisnyatartóval lehet?

Figyelt kérdés

Meg szeretném lepni a barátomat egy különleges szettel, de mivel ugye elég hideg van sima combfixet mégse vehetek fel harisnyatartóval, mert lefagynék. A calzedoniában láttam vastagabb combfixeket, csak azokon nincs gumicsík belülről, és félek, hogy lecsúszna majd, csak nem tudom, hogy harisnyatartóval azt fel tudnám-e venni. Térdig érő ruha alá venném fel. példa a combfixre: [link] és még egy [link] . Nem ilyen lenne, csak hogy lássátok kb milyenre gondoltam.

22/L

2013. jan. 14. 18:03
 1/3 anonim ***** válasza:
A fiúk úgysem értenek ezekhez a dolgokhoz. Szerintem egyébként sem gáz, amíg nem volt gumis harisnya, évszázadokig így hordtak mindenféle harisnyát a nők. Bár voltak olyan harisnyák is, amikbe szalagot fűztek, úgy kötötték meg őket.
2013. jan. 14. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
De hogyan tudom a harisnyatartót a combfixhez rögzíteni?
2013. jan. 14. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Én szoktam felvenni csíkos pamut combfixet harisnyatartóval... hozzátenném, hogy anélkül is megmaradna, de nekem direkt így tetszik. Bár marha nehéz rácsatolni, a vastag anyagot egy átlag harisnyatartóra, legalábbis az enyémre nehéz... másfajta kapcsosat meg nem láttam még.

Mondjuk nem minden pasinak jön be az ilyesmi.

2013. jan. 14. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!