A H&M-ben akkor is vissza kell váltaniuk a ruhát, ha egyszer már volt rajtam? (Megvan a számla hozzá. )
Ma voltam a H&M-ben, mert vissza akartam cserélni egy nadrágot. Az eladó akadékoskodott, hogy ő érzi a mosogatószer szagát a nadrágon (nem mostuk ki, egészen biztosan), meg hogy látja rajta, hogy hordva volt (egyetlen egyszer volt rajtam pár óráig, de kicsi volt). Azt mondta, idézem, hogy "te sem vennél fel olyan ruhát, ami már volt máson", amit azért nem értek, mert felpróbálni a boltban is fel lehet, és rajtam sem volt sokkal több ideig. Nem lenne kötelessége ilyenkor visszacserélni? Mert ha nem, akkor nem értem, minek hagynak 30 napot a visszaválthatóságra, ha egyszeri hordás után már el is évül.
Szerintem amúgy az szúrt neki szemet, hogy ma van a visszaválthatóság utolsó napja, de ez személyes okok miatt jött ki így; a nadrágot alapból több nappal a vásárlás után kaptam, karácsonyra, azóta pedig ma járok először a városban.
Igaza volt, soha nem köteles az eladó kicserélni a ruhát, ha az nem minőségi,vagy gyári hiba.
Neked is meg kell értened, mivel jár egy csere.Visszáruzni kell a ruhát van,hogy az egész tranzakciót. Én sem vettem volna vissza.
(Levis boltvezető)
Vissza kellett volna vennie, a H&M 30 napon belül mindent visszavesz, sőt még pénzt is kötelessége visszaadni, ha megvan a blokk, illetve a cimke nincsen kivágva belőle. Még a papír sem feltétlen kell, amin rajta van az ár stb.
(egy volt H&M dolgozó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!