Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Így elmehetek discoba? (kép...

Így elmehetek discoba? (kép mellékelve)

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 29. 09:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Na haragudj, de ez így valami rémes. azonnal vedd le azt a borzalmas cicanadrágot és vegyél fel valami normális csőgyatyát vagy miniszoknyát-leggings nélkül. ha így mész, garantáltan ki fognak röhögni. ezt most esküszöm, hogy nem szemétkedésből írtam. a felső se valami jó, olyan az összhatás, mintha valami zsákba bújtál volna. valami csini, szűk top+miniszoknya/feszülős csőgyatya meg valami magassarkú, így jó.
2009. aug. 29. 09:45
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Lánykák! tudjátok kinek a körében divat a cicanadrág? Újpesten lakom, és tipikusan az ízlésficamos, prolilányokat szoktam látni cicanadrágban szocializálódni a központban a metrónál olcsó kannásborral a kezükben...
2009. aug. 29. 09:48
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
A lábad szép formás, azt el kell ismerni.
2009. aug. 29. 10:01
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

A kérdésre a válasz: Igen, elmehetsz.

A véleményem: A felsőd tetszik, az pont jó discoba, a karkötő is, de a rövidnadrág nem illik a felsődhöz. Szoknyával jobb lenne, de ha már mindenáron nadrágot akarsz felvenni, akkor olyat, ami illik a felsődhöz.

Amúgy ha nem lenne ott az a cicagatya, akkor lehethogy nem lenne rossz.:) Azért a cipőt se felejtsd el!;)

16/L

2009. aug. 29. 10:24
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

persze, elmehetsz...de szerintem nem a legjobb választás.

a gatya nem illik a pólódhoz + az a cicanadrág abszolút felesleges, és nem is áll jól.

2009. aug. 29. 10:32
 16/23 anonim ***** válasza:
45%
A lényeg a jó láb, tökmindegy, hogy mi van rajta.
2009. aug. 29. 10:34
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Szegény... jó leszóltak :)

Szerintem sem túl szerencsés ez az összeállítás, de én azt is elmondom, hogy miért.

A fő baj tényleg a leggingsel van. Szerintem önmagában csinos lábad van, optikailag mégis sokkal vastagabbnak tűnik a vádlid, mert rossz helyen "vágja el" a leggings. Ha már mindenképpen viselni szeretnéd, akor válassz egy bokáig érő fazont, vagy lábfej nélküli harisnyát.

A cicanadrág viselésről még annyit, hogy tényleg a mini szoknya vagy egy hosszabb tunika az ideális viselet hozzá. Nadrággal viselni felesleges, ráadásul optikailag plusz kilókat rak az emberre- és arra kinek van szüksége? :)

Ja, és még egy dolog: cicanadrágot csak lapos talpú cipővel érdemes viselni!

A rövidnacival és a felsővel nincs gond még együtt sem, de valahogy nem egy bulizós outfit. Inkább egy kerti partira vagy osztálykirándulásra tudnám elképzelni.

Ha bulis szettet szeretnél kihozni belőle, akkor a felsőhöz vegyél fel egy egyenes szárű farmert magas sarkú szandival. Vagy egy mini szoknyát (a vádliig érő leggings nélkül) magas sarkúval!

2009. aug. 29. 11:49
 18/23 anonim ***** válasza:
A nadrág nem jó! Valami rövidebb illik ehhez a harisnyához és lehetőleg olyan, ami nem ennyire buggyos. :)
2009. aug. 29. 14:55
 19/23 anonim ***** válasza:
Látom, ma esti eseményről lenne szó! A cicanadrág NEM KELL. Ne haragudj, mert nem megbántásból mondom, de inkább vékony lányoknak való, mellesleg rajtuk is borzalmas. Azt felejtsd el és keress egy szoknyát, ami a husikat onnan oldalról lelapítja, a felső maradhat! Várjuk a következő variációt!
2009. aug. 29. 15:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem. nem, és nem ez nagyon nem jó így ne így menj.
2009. aug. 29. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!