Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó leszek így? Megfelel?...

Jó leszek így? Megfelel? Vélemény?

Figyelt kérdés
Esküvőre vagyunk meghívva.Vettem egy szatén fekete nacit,hozzá egy piros fölsőt és lesz hozzá majd egy szintén fekete szatén boleró.Mindez piros magassarkúval,a körmöm piros lesz,illetve lesz egy fekete négyzet alakú fülbevaóm mint kiegészítő.
2009. aug. 29. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahha szerintem jó, bár nyár van használhatnál a fekete helyett más színeket is. De amúgy jó a szerkó:)
2009. aug. 29. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:
hát már nem teljesen nyár mert szeptember 12-én lesz.Tudom fekete nem igazán illik esküvőre de sztem ezekkel a piros szatén párosítással jól fog mutatni :)
2009. aug. 29. 09:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól hangzik :).
2009. aug. 29. 09:32
 4/7 A kérdező kommentje:

úúú csak azon izélek hogy régen feketébe nem illett odaállítani,pirosba meg a mennyasszony miatt nem volt illendő...szóval parázok kicsit :)

végülis ez már a 21.század nem?

2009. aug. 29. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, láttam már ilyen színekben megjelenni embereket esküvőn, és nem volt baj! :)

Ha meg beléd köt valaki, tegyél rá magasról, és mondd meg, hogy még mindig jobb, mintha farmer + pólóba mentél volna. :))

2009. aug. 29. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a lényeg, hogy csinos, elegáns legyél, és ahogy nézem, ez teljesülni fog. Úgyhogy nincs okod az aggodalomra, szerintem ezeket a "színszabályokat" manapság már kevesen ismerik, és még kevesebben tartják be. Hiszen manapság már az esküvői ruhák se csak hófehérek lehetnek...
2009. aug. 29. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:

sztem ne parázz:D én meg egy fehér kis térdigérő amnesia ruciban voltam több eskövőn is, fekete csipkével a mellénél,sztem iszonyat jól néz ki.. és senki nem mondta,hogy a menyasszony is fehérben van :)

szal ne parázz

2009. szept. 6. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!