H&M februártól más márkájú ruhát is visszavesz?
Figyelt kérdés
Tehát amit nem a H&M-ben vásároltunk.2013. jan. 13. 16:27
1/7 anonim válasza:
:DDD nevetséges a feltételezés is:DDDD
2/7 anonim válasza:
Tehát beviszed a h&m-be a c&a-s ruhád, mert nem tetszik, és kéred az árát? Jól értem? Honnan vetted ezt?
3/7 anonim válasza:
hú, ha így lesz, akkor beviszem a két kínai nadrágomat és kicseréltetem h&m-esre :D amúgy max jótékonysági akciója lehet a h&m-nek ahol visszavesznek más márkákat, de ők nem adnak vissza semmit :D
4/7 A kérdező kommentje:
" A kijelölt üzletekben mindenféle ruhanemű – márkától és állapottól függetlenül – beváltható februártól, és minden zacskó cucc után ajándékutalványt kap a vásárló. "
2013. jan. 13. 18:24
5/7 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy márkától függetlenül, beveszik majd a ruhákat. De nem kicserélheted H&M-es ruhákra, hanem H&M utalványt kapsz, vagy valami ilyesmit. És a ruhákat újrahasznosítás céljából veszik be. :)
7/7 anonim válasza:
Igen, visszaviheted.
Voltam H&M-ben, és igen, visszavesznek NEM csak H&M márkájú ruhákat (akár ágyneműt is!).
A szatyor mérete, aminek tele kell lennie: kb. 38x45cm. (A H&M-ben kaptam ilyen szatyrot, h ebben hozzam vissza a ruhákat, ez legyen megpakolva).
Ez nem biztos infó, ezt neten olvastam:
500Ft-os utalványt kapsz, melyet 2500Ft feletti vásárlásnál válthatsz be, fél éven belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!