Ha valami svájci vagy német, majdnem biztos hogy jó a minősége, hosszú időre terveztetett. Ismertek hasonló országokat?
Svájci, német és a jó minőség?
Már semmi nem készül Európában. Én ódzkodom a levitézlett nyugat-európai termékektől. DUAL lemezjátszóm garanciálisan két csere után van. Típushibás. GRUNDIG dvd lejátszóm hamar félreraktam, nem győztem cserélni a lemezkiadó gumiját. (Típushiba!)
Philips asztali DVD író combóm videója napok után tönkrement, javítás után is bírta egy hónapot és begyűrte értékes szalagjaimat. A DVD író 100 DVD írás után már nem ismer fel semmit. Lejátszónak még jó.
Nemrég vettem EMTEC (régi BASF - ez az én korosztályomnak álommárka volt.) pendrájvot. Csak a piros izzó működött. Japánra cseréltem, az jól működik.
Amúgy szerintem minden kínai, csak nem mindegy milyen technológia és minőség ellenőrzés.
Amire nincs ráírva, hogy CHINA az HAMISÍTVÁNY!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!