Miért van az hogy megveszek egy ruhát, hazaviszem, és otthon már nem tetszik?
Az a gondom, hogy ott a próbafülkében tök jó, meg minden, de mikor hazaviszem, akkor otthon már nem is olyan szép, és csinos...
Hogy lehet ezt kiküszöbölni?
Tisztában kell lenned vele, mi az ízlésed, mi áll jól a testalkatodra, milyen célra kell és milyen ruha, mire van valóban szükséged, mit szeretnél.
Én a neten szoktam böngészni a kínálatot és elképzelem, hogy állna, utána próbálom csak fel élesben, mert van, ami ugyan nem rossz de tudom, hogy nem azt a testrészem akarom hangsúlyozni most...stb.
Szerintem Te is böngéssz először neten, majd vigyél barátot, barátnőt, szülőt, bárkit, akinek adsz a véleményére és fontos, hogy gyere ki a próbafülkéből, amikor próbálsz!!!! Sajnos a próbafülkék direkt úgy vannak megvilágítva, hogy pozitív élményeid legyenek, kicsik, nem látod magad és ha hiszed, ha nem, sok helyen bedöntik a tükröt!!!! Ennek eredménye, hogy sokkal sikkesebbnek, vékonyabbak látod magad, a ruha ennél fogva sokkal jobban tetszik, mint otthon a normál tükör előtt. Szóval gyere kia nagy tükör elé, ott jobban látod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!