Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel erre az alkalomra?

Mit vegyek fel erre az alkalomra?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak. Már mindegyikük talált magának új partnert. Apu most szeretné bemutatni nekem a barátnőjét, meg a barátnőjének a lányait. Vacsorázni megyünk az este. Mit vegyek fel.

Én valami világos( talán fehér) mintás,flitteres felsőre, famergatyára gondoltam. Hozzá valami szép nyaklánc. Szerintetek??

2009. aug. 28. 13:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
17
2009. aug. 28. 13:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ehhez a szetthez jobban menne valami magasabb sarkú cipő (csak úgy éppen h magas) esetleg egy alacsony holdjáró, elől nyitott orral
2009. aug. 28. 13:30
 13/20 A kérdező kommentje:

hát magassarkúba van telitalpúm( olyan nyitott)

meg nyotott magassarkúm

csak ez a kettő

2009. aug. 28. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:

nincsen inged?én is azt vettem fel egy ilyen találkozóra.és ahoz csak sötét farmer,balett cipő és valami nagyobb kartkötő kell és kész:)Majd írd meg azért,hogy hogy sikerült:):)

Sok sikert:)

2009. aug. 28. 14:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Előző: milyen ingre gondolsz? Kíváncsi lennék rá:D

Mert az egész jól mutatna, egy lányosabb fajta ing, a derekán egy övvel, meg csőnadrággal (:

1.

2009. aug. 28. 14:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Az első kép :D Sztem teljesen jó.A cipő pedig magassarkú.
2009. aug. 28. 15:52
 17/20 A kérdező kommentje:

van egy ingem, kockás, olyan amik mostanában nagyon mennek, halvány mályva színű

de szerintem a szoknyás változatot veszem fel, mert mindent felpróbáltam ezer féle változatban és az tetszett a legjobban =) :D:D

2009. aug. 28. 16:12
 18/20 anonim ***** válasza:

én voltam az inges..

hát ha te szonyát választottad akkor legyen az.Az a lényeg,hogy jól érezd magad:):)

2009. aug. 28. 17:07
 19/20 anonim ***** válasza:

Jaja, egyetértek:D

1. válaszoló

2009. aug. 28. 17:11
 20/20 A kérdező kommentje:

na megvolt az este...

szoknyát vettem fel, az inggel, meg magassarkú...

még meg is dicsértek hogy milyen csini vagyok =)

az este is jó volt, van egy velem egykorú lánya, vele jól kijöttem, meg persze a másikkal is... Jól éreztem magam. Meg persze jó ettem :D:D:D:D

2009. aug. 29. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!