Mit vegyek fel erre az alkalomra?
A szüleim elváltak. Már mindegyikük talált magának új partnert. Apu most szeretné bemutatni nekem a barátnőjét, meg a barátnőjének a lányait. Vacsorázni megyünk az este. Mit vegyek fel.
Én valami világos( talán fehér) mintás,flitteres felsőre, famergatyára gondoltam. Hozzá valami szép nyaklánc. Szerintetek??
hát magassarkúba van telitalpúm( olyan nyitott)
meg nyotott magassarkúm
csak ez a kettő
nincsen inged?én is azt vettem fel egy ilyen találkozóra.és ahoz csak sötét farmer,balett cipő és valami nagyobb kartkötő kell és kész:)Majd írd meg azért,hogy hogy sikerült:):)
Sok sikert:)
Előző: milyen ingre gondolsz? Kíváncsi lennék rá:D
Mert az egész jól mutatna, egy lányosabb fajta ing, a derekán egy övvel, meg csőnadrággal (:
1.
van egy ingem, kockás, olyan amik mostanában nagyon mennek, halvány mályva színű
de szerintem a szoknyás változatot veszem fel, mert mindent felpróbáltam ezer féle változatban és az tetszett a legjobban =) :D:D
én voltam az inges..
hát ha te szonyát választottad akkor legyen az.Az a lényeg,hogy jól érezd magad:):)
Jaja, egyetértek:D
1. válaszoló
na megvolt az este...
szoknyát vettem fel, az inggel, meg magassarkú...
még meg is dicsértek hogy milyen csini vagyok =)
az este is jó volt, van egy velem egykorú lánya, vele jól kijöttem, meg persze a másikkal is... Jól éreztem magam. Meg persze jó ettem :D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!