Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek melyik ruha áll a...

Szerintetek melyik ruha áll a legjobban? (képpel)

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

3.

[link]

2013. jan. 7. 20:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik, mindenképp meg akarjátok fagyasztani szegénykét ebben a nyári lenge ruhában, de tény, hogy vagy az bordó vagy a fekete.

Nekem mondjuk a bordó inkább bálba való.

És köszönöm a többiek részéről a lepontozást!

2013. jan. 8. 18:34
 22/32 anonim válasza:
az első!! :-))
2013. jan. 10. 00:21
 23/32 anonim ***** válasza:

a kék az borzasztó, azt sehová ne vedd fel mert előnytelen.

a piros elmegy, de az kiadja az alakodat

a fekete a legjobb, (a fekete szín karcsúsít)és az minden alkalomra megfelelő

2013. jan. 10. 10:11
 24/32 anonim ***** válasza:

A kék egyértelműen!

Az igazi ruha, van szabása, derék, csípő, jól kihozza az alakot. A vállas ruhák pedig karcsúsítanak. A színe, anyaga is szép, nagyon csini, divatos.

A fekete se rossz, de nem is olyan hű, de jó. Nagyon snassz, olyan kommersz, kicsit semmilyen, a lábad is nagyon eltakarja, szóval inkább nem jó. Szabása sincs, olyan egybealakod lesz tőle. Kismamaruha kinézetű, főleg oldalról kelthet ilyen hatást. Az anyaga is túl lágy, a kéknek keményebb, ezáltal formáz, nem engedi a tested szétfolyni.

Meg a feketénél azért ott vannak az olyan bakik, mint a hónalj alatti hurkák.

2013. jan. 10. 10:18
 25/32 anonim ***** válasza:

Meg a fekete az olyan tizenkettő egy tucat ruha, én semmiképp nem venném fel. Ja, és a bordót sem.

Az max. egy modellen mutat. De nem tartom kizártnak, hogy még nekik sem áll jól.

2013. jan. 10. 10:20
 26/32 anonim ***** válasza:

Én a feketét mondanám, de esetleg még a kék is szóba jöhet. Az első (szerintem) semmiféleképpen.

Ha a feketét veszed fel, akkor valami szép nyaklánccal, karkötővel és fülbevalóval. Ami lehetőleg nem fekete. Megkérdezhetem, hogy a cipőd milyen lesz?

2013. jan. 12. 17:07
 27/32 anonim ***** válasza:
Majd írd meg melyiket választottad!
2013. jan. 12. 21:37
 28/32 A kérdező kommentje:

Hát végül nem mentem el (mások ok miatt) De nem baj a legközelebbi alkalomra is jól jöttek a válaszok, köszönöm!

A cipőm pedig ilyen, csak FEKETE és talán egy picivel vastagabb a sarka (bocsi olyan képet nem találtam, mint amilyen az enyém)

[link]

2013. jan. 12. 21:41
 29/32 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy a kéknek ráadásul hagymaszoknya alja van, ami gyönyörű szerintem. Én arra szavazok. A fekete kicsit olyan, mint egy kombiné, bocsi. Olyan alsónemű, neglizsé hatása van. Meg mintha felül egy melltartóban lennél.

A kék sokkal formásabb, helyesebb, vállalhatóbb.

Persze ha kimondottan az a célod, hogy beleolvadj a szürkeségbe, akkor a fekete is jó, mert biztos, hogy sokan egy unalmas feketét vesznek majd fel.

Ha azonban szeretnél kitűnni a csinosságoddal, jó ízléseddel, vagy csak szimplán elismerő pillantásokat kiváltani, akkor a kék a megfelelő.

2013. jan. 12. 21:47
 30/32 anonim ***** válasza:
Jaj, most látom, hogy közben írtál. Na, mindegy, akkor majd legközelebb, ha mész valahova, tudod még hordani a választott ruhát.
2013. jan. 12. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!