Szerintetek melyik ruha áll a legjobban? (képpel)
Úgy látszik, mindenképp meg akarjátok fagyasztani szegénykét ebben a nyári lenge ruhában, de tény, hogy vagy az bordó vagy a fekete.
Nekem mondjuk a bordó inkább bálba való.
És köszönöm a többiek részéről a lepontozást!
a kék az borzasztó, azt sehová ne vedd fel mert előnytelen.
a piros elmegy, de az kiadja az alakodat
a fekete a legjobb, (a fekete szín karcsúsít)és az minden alkalomra megfelelő
A kék egyértelműen!
Az igazi ruha, van szabása, derék, csípő, jól kihozza az alakot. A vállas ruhák pedig karcsúsítanak. A színe, anyaga is szép, nagyon csini, divatos.
A fekete se rossz, de nem is olyan hű, de jó. Nagyon snassz, olyan kommersz, kicsit semmilyen, a lábad is nagyon eltakarja, szóval inkább nem jó. Szabása sincs, olyan egybealakod lesz tőle. Kismamaruha kinézetű, főleg oldalról kelthet ilyen hatást. Az anyaga is túl lágy, a kéknek keményebb, ezáltal formáz, nem engedi a tested szétfolyni.
Meg a feketénél azért ott vannak az olyan bakik, mint a hónalj alatti hurkák.
Meg a fekete az olyan tizenkettő egy tucat ruha, én semmiképp nem venném fel. Ja, és a bordót sem.
Az max. egy modellen mutat. De nem tartom kizártnak, hogy még nekik sem áll jól.
Én a feketét mondanám, de esetleg még a kék is szóba jöhet. Az első (szerintem) semmiféleképpen.
Ha a feketét veszed fel, akkor valami szép nyaklánccal, karkötővel és fülbevalóval. Ami lehetőleg nem fekete. Megkérdezhetem, hogy a cipőd milyen lesz?
Hát végül nem mentem el (mások ok miatt) De nem baj a legközelebbi alkalomra is jól jöttek a válaszok, köszönöm!
A cipőm pedig ilyen, csak FEKETE és talán egy picivel vastagabb a sarka (bocsi olyan képet nem találtam, mint amilyen az enyém)
Most látom, hogy a kéknek ráadásul hagymaszoknya alja van, ami gyönyörű szerintem. Én arra szavazok. A fekete kicsit olyan, mint egy kombiné, bocsi. Olyan alsónemű, neglizsé hatása van. Meg mintha felül egy melltartóban lennél.
A kék sokkal formásabb, helyesebb, vállalhatóbb.
Persze ha kimondottan az a célod, hogy beleolvadj a szürkeségbe, akkor a fekete is jó, mert biztos, hogy sokan egy unalmas feketét vesznek majd fel.
Ha azonban szeretnél kitűnni a csinosságoddal, jó ízléseddel, vagy csak szimplán elismerő pillantásokat kiváltani, akkor a kék a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!