Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér Converse cipő fekete...

Fehér Converse cipő fekete fűzővel. Ciki vagy menő?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 17:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%

Most a divat pl Fóton is, hogy ez a konzerv cipő ilyen fűzővel ilyen mintával...pár gyerek meg anyuci tárcájából lopja ki a pénzt, hogy vegyen ilyen cipőt, és hazudik otthon vmit, mert ott az menő ;)

Converse...Ötágú vöröscsillag...apám nemcsoda, hogy azt hord XD

2009. dec. 16. 20:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Hol volt a converse 5 éves ? 10 éve ?

Volt Converse, olvass utána. [link]

Egyébként nem értem azokat, akik dicsekszenek a kínai tornacipőjükkel, és nyilatkoznak. Volt már Converse-etek? Én is csóró vagyok, de van bennem annyi erő, hogy esetleg elmegyek dolgozni, vagy gyűjtök innen-onnan, és tudtam venni, most van a harmadik Converse-em. A fantasztikus szuper kínai tornacipőm bírta két hétig, az első Converse-em hat évig, pedig mindkettőt ugyanannyira nyúztam. Ez köztük a különbség, ha egy két hét alatt tönkremenő sz*r lenne, hülye lennék 10 ezret kiadni érte. De így nekem jobban megéri.

2009. dec. 29. 17:14
 13/15 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 2009-08-27 18:09

Na amit te mondasz az nem igaz..

Vettek 16.000 ér egy Converse cipöt 2 évig birta szinte mindennap azt hordtam.. És a 2. évben is csak azért "dobtam" ki mert a gumija a szélén szét ment.. De 2 évig birta.. Nekem a Nike, Adidas cipöim is max. 1 évig birták..

Ugyh. szerintem megéri..

2010. jan. 31. 20:48
 14/15 anonim ***** válasza:

nemtomm én sztem nem cikixd hord nyugottan ha ugy teccik:D

nekem az összes conversemnek fekete a füzöje xd azok fehérek csak nem teljesen hanem valamijen minta van rajta :D

2010. ápr. 17. 18:53
 15/15 anonim válasza:
most így elképzelve szerintem nekem bejönne! :D bár én mindig szeretek ilyeneken agyalni!:D
2010. júl. 1. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!