Hol tudok jó áron melltartót venni?
Figyelt kérdés
az ilyen nagyon márkás fehérneműkre nincs pénzem, sőt 3ezret sem szivesen dobok ki egy melltartóra. hol tudnék olcsón venni?2013. jan. 6. 22:30
2/4 anonim válasza:
H&M-ben kettőt vettem 3000 ft-ért, szerintem az olcsó. És a minősége is jó. Kínaiban is vehetsz, de az nem lesz fele olyan tartós sem.
3/4 anonim válasza:
Ne haragudj de ne várd, hogy mondjuk 1000-1500 Ft-ért jó minőségűt kapsz ami nem megy hamar tönkre. Én turkálóban melltartót sose vennék..mást szoktam de fehérneműt soha! A H&M-ben tényleg megéri mert strapabírók és jól is néznek ki. Nem annyira drágák 2500 Ft-ért lehet nagyon szépet venni de kicsit olcsóbban is leárazáskor.
4/4 anonim válasza:
én tavaly nyáron vettem kínaiban melltartót 990Ft-ért,és még mindig nem lenne baja,ha a pántja nem nyúlott volna meg(de ugye pántot lehet külön kapni). 2éve PIACon vettem melltartót,a mai napig azt hordom a legszívesebben(és a legtöbbet)és SEMMi baja(nekem sincs),pedig szerintem az sem volt több 1500,-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!